Lunar Lakes voor De Sims 3: video chat en nieuwe screen

Gisteren hebben we in dit bericht op onze site al kunnen melden dat er een nieuwe officiële wereld voor De sims 3 aankomt: Lunar Lakes. Lunar Lakes zal op De Sims 3 Store te koop zijn, wanneer deze nieuwe wereld voor De Sims 3 er komt is niet bekend.

Vandaag is er een nieuwe screen online gekomen en heeft the Sims Studio een video chat aangekondigd over Lunar Lakes voor De Sims 3. De chat zal op dinsdag 14 februari om 19.00 uur beginnen. Tijdens de video chat zullen er weer leuke prijzen worden weggegeven.

Catch The Live Show On Tuesday February 14 @ 10:00AM PST

Join The Sims 3 Assistant Producer Sarah Holding for an exclusive demo and live Q&A of the new foreign world, Lunar Lakes, coming soon to The Sims 3 Store.

Starting at 10:00 a.m. PST, February 14th, Holding will be taking you to the outer reaches of Lunar Lakes, to give you an intergalactic demo of the most far-out The Sims 3 world you’ve ever seen. Want to make sure you remember? Sign up for a reminder by entering your e-mail in the “Cover It Live” box to your right.

But that’s not all! Looking to get some cool swag from The Sims team? Tune in live and Tweet with #TS3LunarLakes for your chance to be selected for random giveaways.

| The Sims 3 Lunar Lakes Live Chat |

Wij zijn er ook bij en maken er een verslagje van dus je hoeft niks te missen.

| Sims Nieuws forum: Alles over Lunar Lakes: nieuwe officiële buurt |

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *