Welke versies van De Sims 3 Showtime zijn er nou eigenlijk?

De afgelopen weken, of misschien wel maanden, zijn we platgegooid met informatie over De Sims 3 Showtime, de nieuwste uitbreiding die met een paar dagen in de winkels ligt. Foto’s, trailers en nieuwsberichten zijn voorbij gevlogen over het spel, maar waren deze van dezelfde versie?

Veel van jullie heb het spel vast nog niet besteld, of halen het op de release-dag gewoon in de winkel. Daarom wilt Sims Nieuws jullie wijzen op de verschillende versies die er zijn van het spel, en waar deze het goedkoopste zijn.

Informatie over de verschillende versies, zoals de ‘Katy Perry Collectors Edition’, vind je in het topic op ons forum, die je kan bereiken via de onderstaande link. Heb jij nog een site waar je het spel kan bestellen, laat deze gerust achter in een reactie op het forum!

| SN: De Sims 3 Showtime prijs / pre-order overzicht |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.