22 reacties

    1. slaap en badkamer kreeg ik ook dinsdag met de post. Dus het kan wel.(alleen toen had ik de postbode gemist Wat me morgen ZEKER NIET gaat gebeuren 🙂 )

  1. Maar bloos waar heb je hem dan besteld en het kan ik vroeg in winkel komt ie erder en hij zei als het eerder komt dan is het dinsdag en bij nog een anderen zei hij: ik hoop dat ik hem morge krijg

    1. bij eci en daar moet je voor 9 uur bestellen wil je het de volgende dag in huis hebben. Dus zou je daar nog willen bestellen dan krijg je hem morgen waarschijnlijk niet

  2. Bij normale bestellingen krijg ik ook geen mailtje van bol.com Mischien doen ze het alleen bij voorbestellingen ivm soms verschuivende beschikbaarheids dagen. Een uitgifte dag voorspelling van de maker is niet altijd de werkelijke beschikbare dag van een nieuw spel.

  3. Vraaggje : Als je de Sims 3 showtime Katy perry hebt , kan je dan alleen sims taal zingen of ook ” The one that go away ” ofz ?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *