De Sims 3 Showtime: Speelsessie op EA Kantoor

Bijna is het zover, De Sims 3 Showtime komt uit. Op 1 maart kregen Fransor en Hikari Desu – op het kantoor van EA Benelux -de mogelijkheid om het spel te spelen, van tevoren moesten we opgeven welk beroep we wilden uitproberen en wij hadden acrobaat gekozen. We hadden een speelsessie met meerdere websites zodat we ook Simport konden gebruiken.

Omdat er al eerder een preview is geweest over de speelsessie in Keulen en omdat we ook een uitgebreid verslag hebben gehad over de chat met de producers, hebben we ervoor gekozen om enkel wat te vertellen over dingen waar we nog niet veel over wisten.

Wij raden jullie daarom ook aan om eerst de preview uit Keulen (klik hier) en om de chat verslagen (klik hier en hier) door te lezen.

| SN Preview: De Sims 3 Showtime: Speelsessie op EA Kantoor |

16 reacties

 1. Ik haat het dat andere mensen hem al hebben, ik heb hem bij bol.com besteld dus ik zal hem wel donderdag krijgen en niet eerder 🙁

 2. merel ik heb e mail naar bol.com gestuur waneer ik hem kon ontvangen zij zijden dat ik hem donderdag kan verwachten

 3. @ sims 3 showtime,

  Ik heb het spel ook bij bol.com besteld en ik was er al bang voor dat ik het spel pas donderdag krijg 🙁
  Ik koop meestal het spel gewoon in de winkel en meestal heb ik het spel dan 1 dag voor de release datum binnen.
  Ik ben zo benieuwd naar het spel maar ik zal dus moeten wachten tot donderdag pfff 🙁 Ik kan altijd morgen het spel kopen in de winkel en dan gewoon het spel weer terug sturen naar bol.com 😛 hahah kan gewoon niet wachten 😛

 4. ik moet donderdag meteen na school (groep 8)
  eigenlijk naar vriendinnen toe en zij mogen hem niet kopen. dus nu gaan zij mee maar ik ga hem kopen. dan gaan zij snoep kopenXD dan speel ik hem donderdag avond al !!!

  -xxx- Tayla (mijn zusje Yinthe is 6 maar zij wilt het spel ookXD)

 5. ja volgends mij ook maar hoor van mijn kant dat mensen hem niet kunen instaleren mijn vriend heeft ook problemen met instaleren

 6. Haha , iedereen zit vol smart te wachten tot we ’t kunnen spelen !
  Maar , de ruimte ringen , ’t fotohokje & de Karokemachine zaten ook in de Sims 2 , ben blij dat ze terug zijn ! <33

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *