EA Benelux persbericht over De Sims 3 Showtime

GROEI UIT TOT EEN SUPERSTER IN DE SIMS 3 SHOWTIME

Het nieuwste uitbreidingspakket en De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

SCHIPHOL-RIJK, 8 maart 2012 – Onderscheid je van de rest en gebruik je talent om als superster te stralen! Het Maxis-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat het De Sims 3 Showtime Uitbreidingspakket* vanaf nu overal te koop is en gedownload kan worden voor PC en Mac. De Sims 3 Showtime is het nieuwste uitbreidingspakket voor de populaire game De Sims 3 en geeft spelers de mogelijkheid om op nieuwe manieren met het leven te spelen in de chique wereld die Starlight Shores heet. Het lang verwachte Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition Uitbreidingspakket, met kleding, rekwisieten en voorwerpen in de stijl van Katy Perry, is ook verkrijgbaar. Sims (de unieke personages uit De Sims) kunnen nu uitgroeien tot supersterren in De Sims 3 Showtime. Dit doen ze door als zanger, zangeres, goochelaar, acrobaat of DJ aan de slag te gaan. Ze kunnen aan vaardigheden werken die een spetterend optreden op zullen leveren. Wie een superster wil worden moet talent hebben, indruk kunnen maken op het publiek en unieke vaardigheden laten zien. Alleen zo kunnen de Sims de top bereiken. Sims moeten ook langsgaan bij club-en café eigenaren voor audities en zo laten zien dat ze voldoende talent hebben om op het podium te mogen staan. Succesvolle audities zullen tot steeds grotere shows en podia leiden. Hier kunnen Sims pas echt laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Wie goed genoeg is, ziet zijn dromen uitkomen en groeit uit tot een superster.

“De Sims is de populairste levenssimulatiegame ter wereld. In deze game kun je als speler vrijwel alles in het leven aanpassen en beheersen,” aldus Scott Evans, Algemeen Manager van The Sims Studio. Hij vervolgt, “Met iedere game die we in The Sims Studio ontwikkelen willen we spelers de mogelijkheid geven om op ontdekking te gaan, scheppend bezig te zijn en hun eigen verhalen met de rest van de wereld te delen. Wij geloven dat De Sims 3 Showtime echt nieuwe manieren biedt om met het leven te spelen.”

De Sims 3 Showtime zal spelers nog meer plezier bezorgen. In deze game is er een nieuwe mogelijkheid voor spelers om hun eigen podia volledig in te richten. Er zijn onder andere rookmachines, schijnwerpers en confetti beschikbaar voor spelers, die hiermee de podia van hun Sims nog mooier kunnen maken. De stad Starlight Shores is vol nieuwe omvangrijke gebieden, die verkend kunnen worden. Hier kunnen spelers zien hoe hun Sims het helemaal maken of afgaan als een gieter, terwijl ze van de ene locatie naar de andere trekken voor een nieuw optreden. Met behulp van voorwerpen voor op het podium kunnen spelers verder experimenteren met de artiestencarrières en hun Sims een duwtje in de rug geven, of juist Magere Hein langs sturen om een einde te maken aan het succes.

Er zijn nu voor de allereerste keer in De Sims 3 sociale onderdelen beschikbaar om spelers onderling contact te laten onderhouden. Spelers krijgen de mogelijkheid om zich via www.desims3.nl en .be aan te melden en elkaar op de hoogte te houden door middel van de ‘Mijn pagina’-accountinformatie. Spelers kunnen nadat ze aangemeld zijn hun spelersprofiel en prikbord bekijken, maar ook gebruik maken van andere sociale onderdelen. Zo is het mogelijk om berichten naar vrienden te sturen, vriendenverzoeken te beheren en gebruik te maken van het gloednieuwe onderdeel SimPort. Met het innovatieve onderdeel SimPort kunnen spelers nu hun Sims op tournee sturen naar de games van andere spelers. SimPort maakt het vertellen van een verhaal en het delen van belevenissen met vrienden nog eenvoudiger en leuker. Het gebruik van SimPort leidt tot grotere beloningen, zoals stempels, Simdollars, levenslange blijdschap en exclusief materiaal voor in de game.

De Sims 3 Showtime Uitbreidingspakket voor PC/Mac heeft een PEGI classificatie van 12+. Vanaf deze week is deze game door het hele land en elders in Europa verkrijgbaar in de winkel en als digitale download. Bovendien is het Uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition te koop. Deze game bevat speciaal materiaal in de stijl van Katy Perry voor in de game en een exclusieve poster.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

Met dank aan Selena van EA Benelux

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *