Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime en Site Nieuws

Vanavond: Live Stream van De Sims 3 Showtime

Bij een release van een nieuwe uitbreiding of accessoires pakket verzorgt AnsjJ2 altijd een live stream van dat nieuwe spel. Zo ook van De Sims 3 Showtime en dat zal vanavond gebeuren zo rond 18.30 uur. We wilden gisteravond al een live stream online zetten maar onze server was een beetje van slag.

Je kunt vanavond dus, via een embedded video op onze homepage, live meekijken met hoe AnsjJ2 De Sims 3 Showtime speelt. Bij deze live stream zit ook een chatbox waarin je kunt reageren en mee babbelen met alle andere kijkers.

We hopen dat jullie ook komen meekijken en mee babbelen!

15 gedachtes over “Vanavond: Live Stream van De Sims 3 Showtime”

  1. ansjj2

   Ik denk het wel! Ik ga tevens ook via de audio praten, misschien zelfs cam er bij. Over dat laatste twifel ik nog een beetje xD na een dag werken zie ik er zo belabberd uit. LOL!

   Kom vanavond allemaal gezellig kijken 😀 Ik heb er zin oan!

 1. Charge

  Ik heb het vandaag echt te druk om showtime te spelen. Dus ik denk dat ik vanaaf gewoon mee ga kijken en tegelijkertijd leren.(al heb ik nu al het gevoel dat dat niet goed gaat xD)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>