Insider’s Look in de nieuwe trailer van SimCity

Een paar dagen geleden is er al een aankondigings trailer uitgekomen van SimCity, en nu is ook een Insider’s Look verschenen, waarin de Creative Director Ocean Quigley en Lead Producer Kip Katserelis vertellen over het nieuwe SimCity.

Ze praten onder andere over de nieuwe mogelijkheden in het spel, en hoe het spel is opgebouwd en in elkaar zit, een leuke video om een goede eerste indruk te krijgen van het spel.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. Deze kwam trouwens vrijwel tegelijk met de trailer uit. Het persbericht in het andere artikel is ook al een tijd beschikbaar. Dat jullie het druk hadden met Showtime kan ik prima begrijpen en is ook logisch, maar geef dat dan ook gewoon toe.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *