Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

XGN: SimCity krijgt multiplayer voor 16 man!

EA heeft de game namelijk alvast in haar Origin-webwinkel gezet. Daar staan gelijk enkele details over het spel, waaronder de multiplayer. Het zal in SimCity namelijk mogelijk zijn om met meerdere mensen een regio vol te bouwen. Je kunt samenwerken, maar je kunt de andere burgemeesters ook tegenwerken terwijl je uitdagingen aangaat. Bovendien zullen beslissingen die je maakt in jouw stad, van invloed zijn op de totale regio. Op de Engelstalige site van Origin wordt vermeld dat de multiplayer met zestien man tegelijk gespeeld kan worden. De Nederlandse versie van Origin noemt echter geen aantal.

| XGN: SimCity krijgt multiplayer voor 16 man |

4 gedachtes over “XGN: SimCity krijgt multiplayer voor 16 man!”

  1. yanyo111

    zoiets had ik al verwacht want dat zag je op het einde van de trailer maar wel echt awesome! (vraagje: moeten alle 16 man op dezelfde LAN zitten of is het gewoon wereldwijd? dus dat je ook bijvoorbeeld met een chinees kan ofzo XD)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>