Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

SimCity komt voorlopig niet uit voor Apple Mac

We’re focusing on The PC release of Sim City to make sure we bring you an awesome game. We have nothing to announce on the MAC front.

Een tegenvaller voor velen, vanochtend bleek uit een tweet op de officiële SimCity Twitter dat er voorlopig nog niet gewerkt wordt, of gaat worden, aan een versie voor de Mac’s van Apple. Op dit moment focussen ze zich op de PC, en hebben ze niks aan te kondigen op gebied van Mac’s.

Nu kent iedereen inmiddels EA en Maxis wel een beetje, bijna al hun spellen zijn ook uitgekomen voor Mac. Denk aan Spore, Dark Spore, en niet te vergeten, De Sims. Misschien wordt er in de komende maanden nog een aankondiging gedaan, de release is daarbij pas in 2013, tijd zat dus. We houden jullie op de hoogte.

2 gedachtes over “SimCity komt voorlopig niet uit voor Apple Mac”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>