Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

SimCity Insider’s Look: GlassBox Game Engine video 1 (ondertiteld)

Een blik op de Glassbox engine van de nieuwe SimCity game. SimCity gameplay leider Dan Moskowitz zal de concepten van Resources, Units, Maps en Agents uitleggen en hoe zij de complexe simulatie van SimCity zullen beïnvloeden.

De Engelse versie konden we vanochtend al melden en dit is de ondertitelde versie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>