Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima van marinabella1408

Een mooie machinima waarin de muziek erg goed past bij het verhaal. Leg de tissues maar vast klaar, ik kreeg er tranen van in mijn ogen namelijk.

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

11 gedachtes over “Sims 3 Machinima van marinabella1408”

  1. yanyo111

    het verhaal gaat zo: een man vind een hond op een station hij gaat uitzoeken van wie die is, de hond draagt een halsband met daarop het chinese teken 8 acht is een geluksgetal en het bleek dat de hond de achtste was uit zijn nest. de man voed zijn hond op en neemt hem iedere dag mee tot aan het station daar gaat ie naar z’n werk en z’n hond wacht iedere dag bij het station op een dag krijgt de man een hartaanval op zijn werk en komt hij niet meer terug naar huis. de hond heeft toen 9 jaar lang op het station staan wachten op zijn baasje maar het baasje keerde nooit terug. de hond kreeg die 9 jaar eten van een man bij het hotdog kraampje. na 9 jaar overleed ‘hachi’ (zo heette hij en zo noemen ze geloof ik ook de nummer 8 in het chinees). DIT IS EEN WAARGEBEURT VERHAAL! DE HOND HEEFT ECHT 9 JAAR OP ZIJN BAASJE ZITTEN WACHTEN!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>