Nieuwe spullen op De Sims 3 Store

Vaarwel Technofobie*

Superstrakke verfijnde spullen die technisch zo goed in elkaar steken dat je er bang voor wordt. Reken af met je angsten en verenig jezelf met je nieuwe beste maatje dankzij de Vaarwel Technofobie Collectie! Onderdeel van deze collectie is de MultiTab 6.000, waarmee multitasken zelfs voor de grootste technofobische technofoob een eitje wordt. Vergeet ook de Gothic Glamour Woonkamer- en Kantoorsets niet; die zijn zo angstaanjagend goed dat je er kippenvel van krijgt. Met de Vaarwel Technofobie Collectie zul je zien dat je echt nergens bang voor hoeft te zijn.
27 items voor 1500 Simpoints (na 17 mei 2012 zal deze set 1700 Simpoints kosten).

Van de Kerkhof nog aan toe! Combinatie

De volledige Gotische Woonkamer- en Slaapkamersets, Stijlvolle Steampunk Kledingset en onze nieuwste Gothic Glamour Woonkamer- en Kantoorsets zijn nu allemaal samen gecombineerd tot deze collectie van meubels en kleding die zo duister, romantisch, stijlvol, mysterieus en strak is, dat je er bijna bang van wordt!
60 items voor 3400 Simpoints.

* In deze set zit ook de MultiTab 6.000 maar deze is los dus nog niet te koop, deze zal waarschijnlijk pas over een maand los te koop zijn op De Sims 3 Store voor 500 Simpoints.

Na talloze uren onderzoek en tests, 3 Lamamascottes en 5.999 herhalingen, kwam het team vol knappe koppen bij LamaNoms B.V. eindelijk met “iets” op de proppen! Dit is het resultaat: de MultiTab 6.000! Sims kunnen tijdens hun taken multitasken en tegelijkertijd draadloos naar exclusieve ‘Tabcasts’ luisteren. Het is dus mogelijk om vaardigheden te ontwikkelen TIJDENS het trainen, poetsen en meer! Je Sims kunnen met deze tablet altijd en overal online boeken bestellen, iets lezen in hun bibliotheek en online sociale spelletjes spelen. Met de MultiTab 6.000 lijken je Sims het in de toekomst twee keer zo druk te hebben!

22 reacties

  1. Jezus EA, doe dat ding gewoon in een stuffpakket. Ik vind dat ik al genoeg geld uitgeef door überhaupt alle pakketten te kopen, dus ik weiger dan ook iets te kopen in de store…

  2. Deze spullen zouden zo tof zijn voor een nieuw dagboek wat ik wil gaan uitwerken! Maar waarom zijn die sets altijd zo duur? 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *