Sims zouden moeten kunnen zonnen in De Sims 3 Levensweg!?

Dit en nog meer heeft Matrix54 ontdekt terwijl door de bestanden van De Sims 3 aan het speuren was, je kan alles hier volgen op Mod The Sims. Ook vond hij verschillende interacties met en over strandballen, online Poker en een ‘ruimte simulator’.

Deze codes zitten in het huidige spel, maar de interacties en effecten zijn waarschijnlijk verwijderd voor het uitgebracht werd. Wie weet komt dit alles toch nog in een toekomstig uitbreidingspakket?

Sunbathe_BeachTowel

<?xml version=”1.0″?>
<base>
<Interaction name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel+Sunbathe+Definition” />
<Object name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel” />
<CodeVersion name=”EP4″ considerCodeVersion=”True” />

Sleep_Beach Towel

<?xml version=”1.0″?>
<base>
<Interaction name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel+Sleep+Definition” />
<Object name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel” />
<CodeVersion name=”EP4″ considerCodeVersion=”True” />

 

Relax_ Beach Towel

<?xml version=”1.0″?>
<base>
<Interaction name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel+Relax+Definition” />
<Object name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel” />
<CodeVersion name=”EP4″ considerCodeVersion=”True” />

 

Nap_Beach Towel

<?xml version=”1.0″?>
<base>
<Interaction name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel+Nap+Definition” />
<Object name=”Sims3.Gameplay.Objects.Beds.BeachTowel” />
<CodeVersion name=”EP4″ considerCodeVersion=”True” />

 

Now, I’m seeing stuff about Spa tables that aren’t in Showtime. It was an object associated with a skill. Sims could get and give them.GiveMassage_SpaTable
GiveMassageToSim_SpaTable
GiveMasterMassageToSims_SpaTable
GetWaxedfromNPC_SpaTable
GetMassage_SpaTable
GetMassageFromSim_SpaTable
GetMassageFromNPC_SpaTable
GetHotStoneMassageFromNPA_SpaTable
GetAromaTherapyMassageFromNPC_SpaTable
GetAccupressureMassageFromNPC_SpaTableAlso, Photobooths are a base game object.

For the above, there’s a beach ball (for Sims with the Athletic Trait, Loves the Outdoors and Childish). Also, there were 3 beach towels, and Sims will feel bad if they sleep on them over night. The value varies based on price (expensive moderate, cheap).There’s also a space simulator.

-There’s a texture for Lava called lava-effects, but I don’t think I’ll find the effect. It’s probably removed from files.

-Working out from Pull-up bars are a base game feature (shocked me as well).

-Being a bouncer is an Amb. role. o_O (it’s for LN), but still, it’s pretty odd)

-Watching Sims play Piano, Drums, etc. is also base game interaction. :p

-There’s coding for A Video Poker Machine. 2 Sims interact and play a game online. The machine can also be hacked to increase pay amount.

-In case you all missed it, there’s coding for an elliptical machine.

-There’s coding for tutorial NPCs

Bron: SimsVIP

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 3 PC

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

18 reacties

 1. Misschien was dit al bedoeld als voorganger actie voor Seizoenen. Alleen waren er redenen waarom Seizoenen pas later komt. Wel leuk als dit er nog in gedaan wordt. 🙂

  1. Nou Hiki, het enige wat we kunnen doen is wachten en hopen.
   Wie weet of dit komt? Ik denk zelf dat het wel zou komen, sinds EA ook naar onze ‘Dieren’ request heeft geluisterd. En dat was niet eens de meest gewilde uitbreiding, de meest gewilde is altijd Seizoenen geweest. En ik denk wel dat het komt! Maar zoals ik al zei, wachten en hopen!

   1. Ik ben er bijna van overtuigd dat ze deze als laatste doen.. er zijn al zoveel hints naar seizoenen maar ze zullen het leukste wel heel groot uitpakken op het laatst (hoop ik). Maar komen zal ‘ie >:3

 2. Sims 3 producer Melanie Lam zei dit al een hele tijd geleden: het Sims 3 team was van plan seizoenen / weersomstandigheden al in De Sims 3 Na Middernacht te doen maar hebben dit niet gedaan omdat ze deze weeromstandigheden niet slechts een deel van een uitbreiding wilde laten zijn.

  We kunnen hier wel uit concluderen dat er dus echt seizoenen / weersomstandigheden voor De Sims 3 gaat komen: de vraag is alleen wanneer. Wie weet wordt dit dan de volgende uitbreiding?

 3. Ik zou het wel raar vinden als er eerst een soort abracadabra uitbreiding komt en daarna pas nog eens seizoenen.. maargoed, we gaan het zien. Ik ben er wel van overtuigd dat hij komt.

  1. Ik denk dat ze wel klaar zijn met het thema toveren/goochelen. Goochelen is al uitgewerkt in Showtime en toveren in items van de store..

 4. Als The Sims Studio uiteindelijk NIET met seizoenen komt voor De Sims 3 zullen ze echt ongelofelijk veel fans van De Sims 3 voor het hoofd stoten.

  Ze weten dat dit een van de meest gewenste uitbreidingen is en veel spelers / fans van De Sims verliezen als ze de Sims 3 serie afsluiten zonder De Sims 3 Seizoenen.

  Als dat gebeurt ga ik protesteren bij het kantoor van EA Benelux: het spandoek is al bijna klaar! Niet dat EA Benelux de juiste plek is maar om dan ‘even’ naar Amerika vliegen is ook zo wat 😛

  (evilgrin)

 5. @hiki: Ik kom regelmatig in Amerika(weet niet waar het kantoor van EA is)maar dan ga ik daar wel staan met dat spandoek van jou.

 6. misschien combineren ze het wel met die fantasy dingen omdat daar ook elfjes bij zaten dus dat past best bij die seizoenen…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *