Bekijk de Livestream van de EA Persconferentie op het E3!

Vanavond, of eigenlijk vanmiddag in Amerika, Los Angeles, wordt de persconferentie van EA op het E3 gegeven. Hierbij kom je te weten wat EA ons allemaal gaat laten zien vanaf het jaarlijkse event.

Wat De Sims 3 betreft komen we weinig te zien op het EA, alleen SimCity komt van de hele Sims-franchise aan bod. Vanavond om 22.00 Nederlandse tijd begint alles, en jij kan het allemaal volgen via de officiële website.

Als het mogelijk is zal Sims Nieuws ook een stream in deze post plakken zodat je ook vanaf je favoriete website voor het nieuws over De Sims mee kan kijken.

Volg de grootste aankondigingen van EA live vanaf E3 in Los Angeles. Onze livestream begint maandagavond 4 juni om 22.00 uur.

Wat valt er te verwachten op de E3?

In de persconferentie van dit jaar hoor je veel meer info en aankondigingen over toptitels als Battlefield, Crysis, en Medal of Honor. Bekijk de stream en zie wat EA dit jaar allemaal voor je in petto heeft.

Hoe bekijk ik de livestream?

De livestream van de E3 is gewoon op deze pagina te bekijken. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, en kijk met duizenden andere gamers mee naar wat EA je allemaal te bieden heeft vanaf de E3. Om er zeker van te zijn dat je het niet vergeet, kun je op deze pagina een ‘reminder’ instellen.

| Live uitzending begint om 22:00  uur |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity Getagged ,

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

6 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *