Kotaku: “Het nieuwe SimCity doet het oude op een bordspel lijken.”

SimCity

Onder deze titel, maar dan in het Engels natuurlijk, heeft Kotaku een nieuwe preview online gezet. Er staat erg veel informatie in, onder andere over dat het niet mogelijk is om te terraformen, jammer genoeg. Met dank aan Snatenaar voor de tip!

Developers on the game recently gave me a brief demo of their new SimCity, crafting a simple city to show some of the finer elements of their PC-only revival. They drew their roads, which now can be curvy. They did not terraform (there’s no re-shaping of land in this game). They zoned the land between the roads, and as houses popped, moving vans pulled in. All of the traffic in the game is simulated, they pointed out. Every house has at least one Sim in it who has a job and goes to work. Each house emits some light, as do car headlights, turning the night-time part of the game into a spectacle of darkened hues and glowing lights.

| Kotaku: SimCity Preview |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. Houd dat terraformen in dat je je landschap niet meer zelf kan inrichten. Net als in Simcity4 nog wel met bergen, heuvels en water? Dat zou inderdaad jammer zijn, maar alsnog ben ik zeer benieuwd. Ga het sowieso kopen 🙂

  2. Dat is wel heel erg fail als dat niet meer kan. Als je dat toch een spel maakt, maak het dan goed, en ga er niet op achteruit door er (voor mij) belangrijke functies uit te halen. Ik dacht dat het ze juist om ”vrijheid” en creativiteit ging. We wachten af. Het ziet er heel leuk uit in ieder geval.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *