De Sims 3 Jaargetijden: Limited Edition screens

De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition

Reserveer De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition en ontvang de exclusieve IJs Lounge. Deze stijlvolle sociale club kan in elke wereld uit De Sims 3 worden geplaatst en is beschikbaar in alle seizoenen. Het is een geweldige plek voor je Sims om op een hete zomerdag te chillen of onderdak te zoeken tegen de koude winterwind. Deze locatie is inclusief nieuwe ijsvoorwerpen die op elk kavel kunnen worden geplaatst om het leven van je Sims wat cooler te maken.

Zie ook deze post voor meer informatie over de Limited Edtion van De Sims 3 Jaargetijden.

19 reacties

  1. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit eigenlijk niet zo mooi vind.
    Als dit alles is wat je voor de LE krijgt dan moet ik hier heeeeel hard over nadenken.
    Ik vind de meubels niet geweldig.Ze hadden bv. over de bank een berevelletje kunnen leggen en zo zijn er nog wel meer dingen waar ik over moet zeuren.Maar als dit alles is wat tegenvalt dan is het nog steeds een geweldige super gave uitbreiding!!!

  2. Ik vind het een beetje tegenvallen, oke eigenlijk niet, wat ik jammer vind is dat het zo weinig is 🙁 Maar verder vind ik het er leuk uit zien, maar ik zal het alleenzelf dank ik niet gebruiken, dus ik zal net als Big mama twijfelen of ik hem zou moeten kopen….

  3. Je moet zeggen dat het gebouw er mooi uit ziet. Vooral die ramen!. Maar als de limited edition in de winkel komt koop ik hem vast wel ergens voor 5 euro duurder dan normaal :P.

    1. Die ramen zitten al in het spel denk ik. Ik weet alleen niet of het in het basisspel zit of uitbreiding. Hierop hebben ze een andere kleur gekregen, lichtblauw dus.

  4. Het raarste hieraan vind ik dat het geen nieuwe locatie is zoals De dierenwinkel (beestenbende liminted) en de grote exclusieve zing stadium (showtime liminted). Dit is gewoon een normaal gebouw met wat nieuwe meubels, ik zou het alleen willen hebben als het een nieuwe locatienaam krijgt: Ice lounge, als het gewoon een normaal gebouw is zonder extra premium materiaal heb je er niks aan vind ik.

  5. Ik vind het gebouw opzich eigenlijk ook niet echt ‘speciaal’, ofzo.. De ijsmeubels zijn wel leuk, maar ik zou ze toch niet zovaak gebruiken aangezien het gewoon ijsmeubels zijn, verder niets, geen extra items of zoals Big mama zegt een berevelletje, ofzoo. Ik doe de gewone versie. 😀

  6. Toen ik voor het eerst de spullen van de LE versie zag wist ik meteen dat ik voor de gewone versie ga! 🙂 ik vindt er totaal niks aan, ik had verwacht dat het echt iets speciaals ging worden omdat dit gewoon het meest gevraagde uitbreidingspakket is. Maar ik vindt het wel leuk voor als je een ijsgrot wilt maken voor een dagboek ofzo 😛

  7. Ik ga sowieso geen Limited Edition kopen. Sorry, maar ik vind het geldverspilling. Je krijgt maar een paar dingetjes. Ik hou het bij de gewone uitbreiding.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *