De Sims 3 Bovennatuurlijk én De Sims 3 Jaargetijden: live chat op woensdag 15 augustus

Volgende week begint de Gamescom 2012 en naast de live chat over Simcity op woensdag 15 augustus 2012 komt er op dezelfde dag ook een live chat over De Sims 3 Bovennatuurlijk én De Sims 3 Jaargetijden.

Deze live chat over De Sims 3 Bovennatuurlijk én De Sims 3 Jaargetijden zal op woensdag 15 augustus 2012 om 17.00 uur onze tijd beginnen. Er zal ook ‘voor het eerst iets speciaals te zien zijn’ … geen idee wat dat is dus mis het niet!

We gaan proberen de live chats allebei op onze homepage te embedden zodat je de chats ook hier kunt kijken.

Embrace the Supernatural and Fun for Every Season with The Sims 3

Join us for our live broadcast from gamescom 2012 in Cologne, Germany for The Sims 3 Supernatural AND The Sims 3 Seasons Live Broadcast on Wednesday August 15th at 8:00AM PST / 1600 GMT / 1700 CET.

Ben Bell, Executive Producer, and King Choi, Product Manager, will update you on the latest news, game features and offer you a chance to ask your questions live. We will take a deeper look at witches and vampires for The Sims 3 Supernatural in the newest game demo and then go into The Sims 3 Seasons, offering you a look at a variety of fun features that come with the change of seasons!

AND we will be offering you a first look at something special so make sure you make your calendars and tune in.

| The Sims 3 Supernatural & The Sims 3 Seasons @ Gamescom |

33 reacties

  1. nee dat is gewoon de alien!
    die heb ik trouwens ook iets van drie keer in de trailer gezien… dus niet de ”first” first look XD

    1. daarom denk ik nieuw pakket omdat we de alien al kennen.

      Of toch een buurt voor De Sims 3 Jaargetijden?

      Met EA weet je het maar nooit 😀

        1. Ja daar heb je een goed punt ;). Toen ze in het begin zeiden dat er geen nieuwe wereld in de sims 3 seizoenen zou komen dacht ik dat er dan later nog wel een nieuwe seizoenen wereld in de store zou komen. Je weet maar nooit.

  2. Ik denk niet dat ze een nieuw pakket gaan aankondigen: Zal wel heel veel zijn in één keer. Eerst bovennatuurlijk, dan seizoenen, en nu een nieuw accessoires pakket? Nah.. Denk eerder iets over SimCity ofzo

    1. Voor Simcity is er een andere live chat 🙂

      En Jaargetijden buurt op De Sims 3 Store; dan zal de community ontploffen want dat kunnen ze echt niet maken 🙂

        1. Het enige wat we nu kunnen doen is gokken en wachten. 😉 Niets aan te doen.

    1. het is 1 live chat: net als die van vorige week vrijdag met Bovennatuurlijk en Jaargetijden. De replay zal wel binnen een paar uur ook online staan 🙂

      de simcity livechat is al eerder en staat dus helemaal los van deze livechat.

  3. Ze gaan misschien iets onthullen over de Sims 3 Jaargetijden en de Sims 3 Bovennatuurlijk? Misschien hebben die twee uitbreidingen een speciale impact op elkaar? Zie ik EA nog wel doen, en dan meer geld vragen, ja dat zie ik EA nog wel doen, maar voor nu. Wachten. WAIT! Is dan niet de startdag van de Simsnieuws marathon :X?

  4. Ehm, als EA eerst even met mij overlegt of ik die ‘speciale verassing’ leuk vind, en ik het daarna goed/niet goed keur… 🙂 Ik word hier een beetje zenuwachtig van EA’s verrassingen, ik zie het al voor me; ‘En de verrassing is dat Jaargetijden 120 GB nodig heeft en je hem alleen samen met bovennatuurlijk kunt kopen voor 130 euro!’
    Maar gelukkig zal dat het wel niet zijn, gezien je jaargetijden al kunt bestellen. Maar toch word ik zenuwachtig van EA…

  5. Man! Ze maken me wel heel nieuwsgierig!

    Ik persoonlijk zou een buurt in de store niet erg vinden of de Sims 4. Store buurten neem ik toch wel, mooi of niet. En de Sims 4 lijkt me ook wel leuk! Ben zeker benieuwd hoe het spel er dan uitziet en de sims zelf natuurlijk!

    Nee hoor, kom maar op met die verrassing!

  6. Chancake, heb jij geld teveel? geef maar wat aan mij hoor! 🙂
    Ik zou het enigzins STOM vinden als er een speciale jaargetijden-buurt op de store komt, gezien die dan extra mogelijkheden en spullen bevat die van de uitbreiding af is gegaan. Hetzelfde als ze ‘jaargetijden-spullen’ op de store zetten. Snap je? Die hadden gewoon in de uitbreiding moet zitten.

  7. Een live broadcast op mijn verjaardag? Dubbel feest 😀
    Alleen ben ik bang dat ik het niet kan zien omdat ik dan gasten heb 🙁 We kunnen dit filmpje later toch weer terugzien ofniet?

  8. ^alvast gefeliciteerd!
    Chancake, geef je wel eens aan een goed doel? Zal eens kijken of ik giro 555 kan overnemen 🙂 .
    Maar ik ben benieuwd wat we te zien krijgen,
    accessoirespakket, -denk het niet, dat is wel heel snel dan.
    sims 4, -nee, dat denk ik al helemaal niet, dat is bovendien al aangekondigd, voor eind 2013.
    Nieuwe store-buurt,- zou heel goed kunnen.
    Maar misschien ook de alien? We hebben hem wel gezien, maar voor de rest weten we niets. Misschien laten ze een UFO zien? Voor ons een vraag voor EA een weet…

  9. Ja? is sims 4 al aangekondigd ?
    ik d8 eigelijk ook meer aan een accessoirespakket,
    omdat tussen elke grote uitbreiding een accessoirespakket zit. Waarschijnlijk ook tussen bovennatuurlijk en jaargetijden

  10. Nou, dat denk ik eigenlijk niet. Tenslotte, katy perry pakt uit en diesel zijn ook regelrecht na elkaar uitgekomen. En als er tussen jaargetijden en bovennatuurlijk een accessoirespakket doen was dat waarschijnlijk al voor bovennatuurlijk aangekondigd. Ik denk dat een accessoirespakket voorlopig nog niet word aangekondigd. Maar misschien op die gamescom… Je weet maar nooit!

  11. Wat dachten jullie van The Sims 3 Seaside stuff, aangezien er al een paar listings op websites zijn netzoals sims 3 jaargetijden. . En ik denk dat we dan Zomer gaan zien in de live chat.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *