Origin en De Sims 3: 2 halen – 1 betalen

Rik tipte ons dat Origin tot woensdag 29 augustus een aanbieding heeft: als je nu een De Sims 3 game koopt krijg je de 2e gratis.

Apart daarvan is ook De Sims 3 Showtime in de aanbieding; die kun je nu kopen met 50 % korting.

Hoe het allemaal zit en wat er allemaal precies in de aanbieding is moet je zelf even bekijken. Het gaat hier dus om digitale versies van De Sims 3.

Deze actie loopt dus niet op de Origin Website maar is wel te zien als je het Origin programmatje op je computer opstart.

11 reacties

  1. Hoi allemaal,
    Ik heb een vraagje over die aanbieding. Ik heb een account bij Origin, klik 2 sims 3 games aan voor in mijn winkelmandje, maar de korting wordt niet verrekend. Weet iemand hier iets vanaf? Ik heb doorgeklikt tot het betaalvenster, maar dan staat er toch het volledige bedrag. Kan iemand mij helpen?

    1. Ik denk dat je hierover toch even contact moet opnemen met EA Benelux. Hun telefoonnummer staat in de boekjes van De Sims 3.

      EDIT: ik heb EA Benelux een email hierover gestuurd maar die zijn natuurlijk druk met de Gamescom 2012. Meer dan dit kunnen we op dit moment ook niet doen.

  2. Hallo,

    Is er ondertussen al iemand die meer weet over de aanbieding? Ik heb ook geprobeerd twee spellen te kopen maar bij mij wordt de korting inderdaad ook niet verrekend. Ik heb geprobeerd het nummer te bellen wat in het boekje staat maar dan krijg ik de melding dat dat nummer niet bestaat…

  3. Nou, ik heb onderhand een uur in de chat gezeten met een EA medewerker. Eerst kreeg ik te horen dat de aanbieding niet in Nederland geldig was, na hem de URL naar de aanbieding op origin te hebben doorgestuurd bleek de aanbieding inderdaad toch wel geldig te zijn, maar waarom het niet verrekend wordt is niemand duidelijk.

    Ik heb nu een afspraak om de volle prijs te betalen, en vervolgens een refund voor 50% van het aankoopbedrag aan te vragen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *