Zwemmen in zee kan straks ook zonder De Sims 3 Jaargetijden

Tussen alle informatie van de laatste dagen over de nieuwe uitbreidingen die er aan komen voor De Sims 3  zit soms een kleine tweet van een SimGuru die we even apart willen melden.

Net voor de release van De Sims 3 Jaargetijden zal er een grote patch online komen, we hebben al diverse berichten over deze patch.

SimGuruTaterTot heeft nu op Twitter bevestigd dat, door die patch die net voor de release van De Sims 3 Jaargetijden online komt, alle Sims straks in water kunnen zwemmen (dus buiten zwembaden om), daarvoor hoef je De sims 3 Jaargetijden dus niet op je computer te hebben.

The benefit coming with the Seasons patch is that you will now be able to swim in the water

20 reacties

  1. Yes, everyone will be able to once Seasons is released. RT @KittyRunning Can we still swim in the ocean even if we don’t have Seasons?

    Een tweet van SimGuruGraham van afgelopen nacht. Dus met De Sims 3 Jaargetijden patch pas.

  2. dat zwemmen is echt zo nice 😀 maar kan je dan ook naar die vuurtoren in sunset valley zwemmen? wand dat had ik ook ergens gelezen ofzo :O lijkt mij wel vet maar zou dat miss kunnen?

    1. Ja dat klopt: je kunt een eind de zee in zwemmen volgens mij ook naar die vuurtoren maar 100 % zeker weet ik dat niet.

      Ik kan de tweet ofzo van de SimGuru’s daarover even niet vinden.

  3. zou je ook zandkastelen kunnen bouwen op strand handdoekje leggen je insmeren schelpen zoeken? hoop dat er meer actieviteit komt voor op strand

      1. Een patch is een reparatie programma’s wat foutjes (bugs) repareert in een programma. Een update is een vernieuwings programma naar een hogere versie van hetzelfde programma vaak zit hierin ook meteen de patch verwerkt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *