Nieuwe sets én gratis set op De Sims 3 Store

Level Up Collectie (inclusief Premium Materiaal)

Ben jij op zoek naar de ultieme gamebeleving? Stop dan met zoeken, want je bent De Sims 3 al aan het spelen! Maar je Sims zelf kunnen net zoveel plezier beleven met de nieuwe Level Up Collectie! Je kunt heerlijk ontspannen op de Matrix Flux Combinatiebank tijdens het gamen op de nieuwste spelcomputer en de allerbeste flatsceentelevisie, of bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal spelen. In deze ruimte vind je werkelijk alles voor Sims die graag een spelletje spelen!

10 items voor 1250 Simpoints (na 21 september zal deze set 1600 Simpoints kosten)

Mannengrot Combinatie (let op dit is een combinatie set)

Is jouw Sim mans genoeg om de Mannengrot te betreden? Gebruik deze stoere nieuwe combinatieset om een speelkamer voor je volwassen Sims te creëren, waar ze kunnen basketballen, gamen of een potje tafelvoetbal kunnen spelen. Deze spullen druipen van het testosteron!

35 items voor 2600 Simpoints (na 21 september zal deze set 3000 Simpoints kosten)

Wereldse Spullen (Gratis)

Sommige mensen zeggen dat je dit niet overal mee naartoe kan nemen, maar wij verzekeren je dat je het zeker mee terug kan nemen, ongeacht vanaf waar je reist.

5 items

LET OP: deze gratis set is alleen vandaag – vrijdag 7 september 2012 – te downloaden, dit omdat The Sims Facebook 13 miljoen ‘vind ik leuk’ heeft.

11 reacties

  1. Die gratis Wereldse spullen is geen echt nieuwe set: als ik het download en installeer geeft de Opstarter aan dat de set al geïnstalleerd is.

    1. Die set is al heel oud 😉 maar hij koste tot nu toe wel simpoints. En ik vond deze set niet zo bijzonder om die prijs ervoor te betalen, maar nu het gratis is wil ik het wel natuurlijk! 🙂

  2. Ik had nog simpoints over, dus ik heb die Level Up set meteen gekocht. Nog geen tijd gehad om ‘m uit te proberen, dus ik ben benieuwd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *