Reserveer SimCity nu op Origin en krijg leuke extra’s in je spel

SimCity

SimCity

Inmiddels zijn er twee versies van SimCity alvast te bestellen op Origin. Het gaat om de Limited Edition, en de Digital Deluxe versie van het spel. Het verschil tussen die twee is dat je bij de Digitial Deluxe net iets meer krijgt, namelijk drie extra steden-sets. Een set om een Franse, Duitse of Britse stad na te maken in je spel. Hier moeten we waarschijnlijk rekenen op iets met de Eiffeltoren en de Big Ben in Londen.

Bij zowel de Limited Edition als de Digital Deluxe versie zitten de Mysterievoorwerpen-set (alleen via reservering op Origin) en de Helden en Schurken-set.

Het enige nadeel is dat je voor die drie extra sets wel 20 euro extra betaald, en dan heb je het spel nog is digitaal ook.. De Digital Deluxe versie kost namelijk 80 euro, in tegenstelling tot de Limited Edition die maar 60 euro kost..

Wel een leuk pluspunt is, dat als je nu besteld je 50 euro korting krijgt op je volgende aankopen, natuurlijk niet in een keer, maar 10 euro korting per aankoop. Waar ga jij voor kiezen? In ieder geval kan je het nu alvast bestellen via de onderstaande link!

| Origin: Reserveer SimCity nu op Origin |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *