Origin | De Sims 3 Jaargetijden: exclusieve kostuums bij Limited Edition

Als je de digitale versie van De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition besteld op Origin krijg je er nu ook 2 leuke kostuums bij!

Exclusief Lollig Lekkers Kostuumpakket van Origin

Bestel De Sims 3 Jaargetijden op Origin.com en ontvang deze exclusieve kostuums – perfect voor speciale gelegenheden of om de kledingkast van je Sim wat leuker te maken!

Haaienkostuum – Je Sim zal het middelpunt van elk feest zijn in dit maffe haaienpak. Voor zowel mannen als vrouwen en kinderen en volwassenen. Je Sim kan er zelfs in zwemmen!

Klein bijtje – Dit snoezige kinderkostuum is voor jongens en voor meisjes en is geweldig om Lollig Lekkers mee te spelen of gewoon gezellig in rond te zoemen.

| Origin: De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition |

18 reacties

  1. De haai komt idd van de sims1.Leuke kostums maar ik zou niet weten voor wat ik ze zou gebruiken anders dan voor Halloween.

  2. Ik vind de bijenpak en haaienpak wel grappig whahaha XD alleen jammer dat je hem alleen via orgin kan krijgen bij de preorder! gelukkig gaat de maanden snel voorbij en dan kunnen we eindelijk de sims 3 jaargetijden spelen 😀

  3. Dat bijenkostuumpje is super gaaf. Alleen jammer dat je het alleen krijgt als je bij origin pre-ordert. Van mij mochten ze dit sowieso in de Limited Edition doen, want die ijslounge vind ik maar niks..

  4. Moet je voor die pakjes van haaien en bijen
    speciaal pre-orderen. ga ik echt niet doen dan maar geen extra pakje van haaien of bijen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *