Firstlook is dit weekend in Utrecht

Dit weekend is de Firstlook in de Jaarbeurs in Utrecht, EA is ook op dit game-evenement maar ik geloof niet dat ze iets met De Sims of Simcity doen, anders hadden we daar als fansite wel wat over gehoord van EA Benelux.

Het event is uitverkocht maar je kunt nog wel wat kaartjes krijgen voor de laatste uren dat het open is: zie de link naar de Firstlook website hieronder.

Firstlook is het game-evenement van de Benelux en sinds haar ontstaan in 2008 bezig aan een onstuimige groei. Begonnen in de Amsterdamse Convention Center met 1500 bezoekers, verhuist Firstlook dit jaar voor haar vijfde (en dus jubileum-editie) naar de grootste hal van de Jaarbeurs.

Zoals elk jaar is Firstlook voor de game- & hardware-industrie ook in 2012 weer het moment om alle najaarstoppers voor het eerst aan het Nederlandse en Belgische publiek en media te tonen. Op tientallen stands en diverse theaterzalen kan een gelimiteerd aantal gamers twee dagen lang met deze nieuwe games/producten aan de slag.

| Firstlook website |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

5 reacties

  1. Ik ben er geweest vandaag de rijen wren lang maarja het was ook helemaal uitverkocht. Ik ben het meest enthousiast over de Wii U.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *