EA Benelux bevestigd release datum Simcity

Bij ons staat de release datum voor Simcity al tijden op donderdag 7 maart 2013 maar EA Benelux heeft een persbericht laten uitgaan waarin de release datum nog even wordt bevestigd. Bij het persbericht zit ook een nieuwe screen: University City.

Releasedatum SimCity bevestigd voor 7 maart 2013

Vandaag heeft EA bevestigd dat SimCity vanaf 7 maart 2013 in de winkels zal liggen. SimCity is het ultieme stadssimulatiespel met een leuke en dynamische speelervaring, zowel voor doorgewinterde spelers als voor nieuwelingen. Alles is mogelijk dankzij de GlassBox-engine, de meest complexe simulatie-engine in zijn klasse.

SimCity voor de pc en Mac heeft een leeftijdsclassificatie van 12+. Ga naar http://www.SimCity.com/nl om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rondom SimCity en om jouw exemplaar nu te reserveren.

Over SimCity:

Al meer dan twee decennia heeft de koning van de stedenbouwsimulatiespellen miljoenen virtuele burgemeesters van over de hele wereld beëdigd. Met de terugkeer van SimCity op 7 maart 2013 zal een totaal nieuwe generatie pc- en Mac-gamers hun eigen steden onder hun hoede nemen. Deze nieuwe SimCity biedt een rijker spel met meer diepgang: het spel is opnieuw uitgevonden voor de ultieme online ervaring. Dankzij de nieuwe GlassBox-engine bevat het spel de meest realistische simulatie die men ooit heeft gezien. Het spel ziet eruit als een modelstad die spelers willen aanpassen en verbeteren. Maxis confronteert de spelers met de realistische kenmerken van de stad, zodat ze de gevolgen van hun beslissingen zien en de kern van een probleem moeten aanpakken. Voor het eerst in de geschiedenis van SimCity kan een spel meerdere steden in een regio bevatten, waardoor de keuzes van de speler niet alleen hun eigen stad beïnvloeden, maar ook andere steden in de hele SimCity-wereld.

5 reacties

  1. Sorry dat ik het zeg, maar er staat een fout in de titel van het bericht: het is ‘Bevestigt’ in plaats van ‘Bevestigd’. Sorry wanneer het vervelend overkomt, maar ik let nou eenmaal erg op die dingen! 😉

    On topic: Ik dacht dat het spel in februari uit zou komen? Agh, die extra maand maakt ook niets uit!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *