De Sims 3 70’s, 80’s, 90’s Accessoires is nu verkrijgbaar!

Hallo allemaal,

Nu de game verkrijgbaar is, wilde ik jullie wat over de nieuwe muziek vertellen in het De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket! We hebben drie nieuwe radiostations, eentje voor elk decennium – Disco, Rock en Rap.

Het discostation is een nostalgische flashback naar de jaren ’70… en de originele De Sims-game! Jazeker, de disconummers die je in De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s hoort zijn de originele disconummers van De Sims!

Het rockstation is extra bijzonder omdat het een nummer van een van onze fans, Julian Conroy, bevat We ontdekten Julian op YouTube en waren helemaal weg van zijn bewerking van de originele muziek van De Sims en vonden het zo leuk dat we zijn muziek hebben opgenomen in het De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket! We vinden het geweldig om contact te onderhouden met de community en jullie creaties te bewonderen (en te horen!), dus blijf ze met ons delen…en wie weet verschijnt op een dag een van jouw creaties in onze games!

Het rapstation speelt geweldige tracks uit het De Sims 3 Party Uitbreidingspakket en is opnieuw een nostalgisch knikje naar de originele Sims. Alle rap artiesten komen uit Oakland, CA – en freestylen op de beats van ons eigen geluidsteam!

Dus, waar wacht je nog op? Trek die jeans met wijde pijpen, strakke stretchtopjes en schoenen met plateauzolen aan en stuur je Sims terug in de tijd met het De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket!

Bedankt voor het lezen en veel plezier met De Sims!

Sarah Holding, medeproducent van De Sims 3, alias SimGuruSarah

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *