Producer blog: Het wonderkind leercentrum

Producent Megan Myers licht een tipje van de sluier op en vertelt over het Wonderkind Leercentrum, dat deel uitmaakt van de Gouden Editie van De Sims 3 Aurora Skies. De Gouden Editie is vanaf nu verkrijgbaar via De Sims 3 Store.

Hoi Simmers! Als je net als ik graag met peuters en kinderen speelt (omdat ze zo schattig zijn!!!), kun je je hart zeker ophalen met het Wonderkind Leercentrum! Deze locatie is adembenemend mooi. Als ik er alleen al naar kijk, denk ik dat dit misschien wel mijn meest favoriete locatie ooit is. (Dat komt natuurlijk vooral door het feit dat deze locatie speciaal voor kinderen is ingericht! :))

Op het eerste gezicht zie je al meteen dat het Wonderkind Leercentrum de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Er is vanalles te zien en te beleven! Dit is het vooraanzicht:

Moet je die knotsgekke vormgeving eens zien! Je krijgt meteen zin om het gebouw te verkennen. En het gebouw zal je zeker niet teleurstellen! Er zijn drie verdiepingen met verschillende ruimtes die je Sims kunnen beleven en verkennen. Hier kan iedereen zijn ei kwijt. Boekenwurmen kunnen met een boekje wegduiken in een van de knusse leeshoeken, terwijl natuurenthousiastelingen zich uit kunnen leven op de speelplaats in de openlucht.

Sims die hun inzicht willen ontwikkelen kunnen aanschuiven aan de schaaktafel, terwijl sportieve Sims hun energie kwijt kunnen in het zwembad.

In het Wonderkind Leercentrum is ook een artistieke ruimte, speciaal voor jonge creatievelingen. Hier kunnen de kleintjes samen met elkaar schilderen, of hun schrijfvaardigheid ontwikkelen achter de computer. (Dit is zonder twijfel mijn lievelingsruimte! Ik ben al verhalen aan het bedenken waarin mijn jonge Sims naar het centrum gaan om te leren schrijven en schilderen, samen met al hun vriendjes en vriendinnetjes!)

Peuters vallen zeker niet buiten de boot in het Wonderkind Leercentrum. Er zijn zelfs twee gloednieuwe voorwerpen, die speciaal voor peuters ontworpen zijn! We wisten al in een vroeg stadium dat we meer voorwerpen voor peuters toe wilden voegen… (Jullie waren allemaal weg van de set met Slaap- en Kinderliedjes en vroegen om meer! En zeg nou eerlijk: peutervoorwerpen zijn er toch zeker nooit genoeg??? Precies!) maar de voorwerpen moesten tegelijkertijd ook functioneel zijn. We wilden voorwerpen creëren die het leven van de Sims iets eenvoudiger zouden maken en tegelijkertijd leuk voor de kleintjes zouden zijn. Het begon ons al snel te dagen dat we eigenlijk niet om twee voorwerpen heen konden: een box en een peuterloper.

Met de Plaatselijke Peuterloper kunnen actieve peuters hun beentjes op de proef stellen en helemaal zelfstandig leren lopen! Mijn peuter, Jasper, kan er geen genoeg van krijgen!

Mocht jouw jonge Sim net zo briljant zijn als die van mij (kijk! Hij denkt aan WETENSCHAP!), dan is de Voorsprong Box zeker iets voor hem of haar. In de box kan je geniale peuter alvast een heleboel leren. Zo kunnen peuters in de box op eigen houtje leren praten! De box is ook de ideale plek om aan sociale vaardigheden en/of wiskunde te werken. Het lijkt misschien alsof Jasper nog maar net begonnen is met tellen, maar het zal vast niet lang meer duren voor hij zich aan algebra waagt! Met de box weet ik zeker dat mijn Sims zich al vanaf hun vroegste jaren volop kunnen ontwikkelen!

Misschien hebben jouw ouderlijke Sims het net als die van mij vaak te druk voor de opvoeding. Niet iedere ouder heeft de tijd om rustig toe te kijken hoe de kleine voor het eerst “Mammie” brabbelt of tot tien telt. Gelukkig is er hoop! Terwijl jouw jonge Sims zich spelenderwijs ontwikkelen, kunnen mama en papa zich boven heerlijk ontspannen in de ouderkamer. De ruimte is uitgerust met een bar, televisie, radio en tafelvoetbaltafel, dus ouders hoeven zich hier net als hun kinderen zeker niet te vervelen! In het Wonderkind Leercentrum komt iedere Sim aan zijn of haar trekken. Zelfs Sims die een hekel aan kinderen hebben, zullen zich hier waarschijnlijk wel vermaken. Met de nadruk op waarschijnlijk.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *