SimCity vanaf 11 Juni 2013 verkrijgbaar voor Mac

SIMCITY VANAF 11 JUNI VERKRIJGBAAR VOOR MAC

PC- EN MAC-VERSIE VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN

 photo S47_electroniccity_04d_moonlit_zpsfa19dbe0.png

Maxis verenigt de wereld: pc- en mac-gamers spelen moeiteloos samen

SCHIPHOL-RIJK – 10 april 2013 –SimCity™ laat al ruim 23 jaar meer dan 30 miljoen fans genieten en op 11 juni keert de game terug naar het computersysteem waarop het allemaal begon. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt vandaag aan dat SimCity vanaf 11 juni verkrijgbaar is voor de Mac als digitale download via Origin™ en andere online winkels. Iedereen die SimCity koopt, kan de game op de Mac en op pc spelen, ongeacht de aangeschafte versie. Ook heb je vanaf beide computersystemen toegang tot al je steden. Als je SimCity al hebt gekocht voor de pc, mag je vanaf 11 juni de Mac-versie gratis downloaden via Origin*.

 photo S13_Tornado_zps0a588ec6.png

SimCity is vanaf 11 juni ook beschikbaar op Mac. Als je de pc-versie koopt, krijg je de Mac-versie erbij en vice versa! Je hoeft SimCity maar één keer te kopen en je kunt samen op dezelfde server spelen, ongeacht welk computersysteem je gebruikt,” zegt Lucy Bradshaw, senior vicepresident en algemeen manager van EAs Maxis Label. “We wilden geen compromissen sluiten toen het op de Mac aankwam. Daarom hebben we een heel nieuwe versie gemaakt die optimaal functioneert op de hardware en OSX.”

 photo S13_Meteor_zpsafd4f99f.png
Sinds de release zijn er ruim 1,3 miljoen exemplaren voor pc verkocht van de geliefde stadssimulatiegame. De originele ontwikkelaar Maxis™ heeft er de meest meeslepende en persoonlijke SimCity ervaring tot nu toe van gemaakt omdat je de stad van je dromen kunt creëren of vernietigen. SimCity is speciaal ontwikkeld voor Mac. De volledige software-rendering werd herschreven in OpenGL om garant te staan voor de beste prestaties. SimCity is via Origin compatibel met alle computersystemen zodat iedereen samen kan spelen op dezelfde servers. Je kunt beide versies voor pc en Mac spelen met dezelfde Origin-account. Zo kun je zonder problemen op beide computersystemen je steden beheren, prestaties behalen en je voortgang in het klassement bijhouden.

SimCity heeft een PEGI-leeftijdsclassificatie van 7+ ontvangen. De game is momenteel beschikbaar voor pc en is vanaf 11 juni beschikbaar voor de Mac. Voor meer informatie over SimCity kun je terecht ophttp://www.simcity.com/nl_NL/. Persinformatie over SimCity is beschikbaar op www.info.ea.com.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *