Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires

Kinderkleding in De Sims 3 Film Accessoires

 photo twittermoviestuff_zps2689322c.jpg

SimGuruSarah reageert op vragen die zij op twitter krijgt, super handig natuurlijk want zo krijgen wij Sims fans altijd een beetje meer informatie! Ook dit keer hebben we wat meer informatie gekregen,  in dit pakket komt er nieuwe kleding voor: Kinderen, tieners, (jong)volwassenen en bejaarden. Eindelijk weer eens kleding voor kinderen en tieners!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>