Pinguintech: Beste video kaart voor De Sims 3

 photo grafiekpinguintech_zps514f5652.jpg
Regelmatig komen er vragen op ons forum zoals ‘welke video kaart kan ik nu het beste kopen om De Sims 3 te kunnen spelen?’. Die vragen zijn soms lastig te beantwoorden omdat de hardware regelmatig en vrij snel vernieuwd wordt. PingtuinTech heeft een hartstikke mooi en handig schema opgezet waarin je precies kunt zien welke video kaart op het moment het beste is. Super handig!

Ben jij op zoek naar een goede videokaart voor De Sims 3? Een videokaart waarmee je geen grafische problemen hebt met De Sims 3 Beestenbende? Dan zit je hier goed. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van welke videokaarten geschikt zijn voor De Sims 3 en uitbreidingen. We vermelden per prijsklasse welke videokaarten goed scoren op het gebied van prijs/kwaliteit en vervolgens zullen we per serie ook een aantal opties noemen welke specifieke videokaart je zou kunnen aanschaffen.

| PingtuinTech: Beste videokaart voor De Sims 3 – april 2013 |

6 reacties

  1. Een Radeon is niet zo goed, want ik had ergens anders op pinguintech gelezen dat dat grafische problemen kan veroorzaken. Ik had een Radeon op mijn vorige computer en er zaten overal gaten in de wereld en de sims zelf…

    1. Radeon is een van de beste die er te krijgen zijn. Maar misschien had je een erg goedkope of was ie stuk of was er iets mis met een ander onderdeel van je computer? Alleen een goede videokaart is niet genoeg om Sims smooth te laten runnen.

      1. Het moet echt eens gedaan zijn met zeggen nvidia is de beste
        , amd suckt of omgekeert het zijn allebij geweldige merken voor het moment is AMD de beste (hiervoor GeForce met hun GTX 690(dual gpu)) met hun ARES II (ook dual gpu). Het veranderd constant het enige verschil is dat nvidia extra technologiëen heeft om meer uit je kaart te halen dan één van AMD maar dat is echt zinloos want amd hun kaarten zijn net iets goedkoper…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *