Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Ziet dit er niet het zelfde er uit als toen?

 photo sims4et2_zps5d034bc7.jpg

SimCookie plaatste net deze foto op hun website met daar onder de tekst: ‘Dit is wat ik dacht toen ik de eerste foto zag van De Sims 4‘. En ze hebben nog gelijk ook, dit was precies mijn eerste gedachten ook. Het lijkt naar mijn idee iets te veel op De Sims 2. Zal dit betekenen dat De Sims 4 (Of Maxis) toch weer meer naar de verhaal lijnen van vroeger gaat? Jammer genoeg kunnen we daar alleen maar over speculeren en is het afwachten tot we meer informatie hebben.

 

Bron: SimCookie

15 gedachtes over “Ziet dit er niet het zelfde er uit als toen?”

 1. Rudy

  Hmm ja inderdaad, nu je het zegt! Ik hoop wel dat de graphics minimaal zo goed zijn als Sims 3, Graphics zijn voor mij wel een reden om een spel te kopen of niet. Hopelijk snel meer info!

 2. SnoepxStok

  Ik hoop dat dit getekende plaatjes zijn die ze ook bij de boxarts van de sims 3 doen.
  En ik ben eigenlijk niet echt warmgelopen voor de sims 4…
  Toen ik nog de sims 2 speelde en ik voor het eerst een render van de sims 3 zag begon ik te piepen van geluk maar dat is bij dit niet het geval.
  Het enige wat ik bij deze foto kan bedenken is dat je in het lichaam kan aan van een sim en dat gaan besturen en door de sims wereld lopen.

 3. Isa

  Ja, ik zou graag de keuze willen hebben om óf zelf door de wereld te lopen als in de ogen van je sims.. Of gewoon besturen.
  En daarbij, hoop ik dat het nog gewoon wat beter wordt dan wat er hier wordt laten zien. Want ik vind het erg lelijk om eerlijk te zijn. Maar goed, het is afwachten. Niet dat ik de sims 4 wil eigenlijk 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>