Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

‘Iets’ begint over 4 uur volgens Maxis ontwikkelaar Liz Alexander

Op twitter heeft Liz Alexander een Maxis APAC Community Coordinator een berichtje geplaatst met dat ‘iets begint om 2AM’ als ik het goed berekend heb is dat ‘Iets’ over vier uur bekend. Meer informatie volgt nog.. In de tussen tijd moeten we De Sims 3 Twitter en De Sims 3 Facebook in de gaten houden tot dat ‘iets’ bekend wordt.

31 gedachtes over “‘Iets’ begint over 4 uur volgens Maxis ontwikkelaar Liz Alexander”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>