De Sims 4 op de E3

 photo desims4ope3_zps852f8eb4.jpg

Het gerucht dat De Sims 4 op de E3 zou verschijnen, maar door een pagina van Electronic Arts op de E3 site is het dan nu bevestigd. 11 juni komt De Sims 4 naar de E3, waarschijnlijk zal dit weer rond de klok van 19:00 verschijnen. Als hier meer details over volgen dan zullen wij dit plaatsen.

Bron: E3PressInsider

18 reacties

  1. De E3 is een soort gaming beurs/expo, waar uitgevers van spellen, bijvoorbeeld EA, nieuwe spellen laat zien aan het publiek. Ik denk dat je het een beetje kunt vergelijken met de Gamescom in Duitsland.

 1. Ik ben erg benieuwd hoe dit dan uitziet aangezien sims 3 al zo mooi uitziet! (en ik wist ook niet wat E3 was)

 2. Ik wacht tot EA zelf met trailer kom meestal kom je op e3 heel weinig te weten over de sims 4 daar mag ook weinig gefilmd worden en de pers word op veilige afstand gehouden

 3. Ik zit me te bedenken. Net gebeurde er weer iets vaags via de Russische EA twitter. Hier werd een tweet gepost met de strekking: ‘Ooit al eens als een Sim gevoeld?’. Dit wekt bij mij sterk de suggestie dat we in De Sims 4 ook echt daadwerkelijk door de ogen van onze Sims kunnen kijken.

  Dit verklaart de tweet, het ”deeper connection with your sims” gedeelte plus dat EA zei dat voor de Sims 4, de ogen heel belangrijk zijn.

  We gaan het afwachten. Ben erg benieuwd!

  1. He dat zou best wel eens kunnen!

   Ik zou het zelf wel een leuke functie vinden, omdat ik merk dat als je af en toe even tab gebruikt en om je heen kijkt hoe de omgeving waar je sim zich bevind er nou eigenlijk uit ziet het spel veel interessanter wordt. je kan je beter inleven.

 4. Ik ben zo benieuwd! Ik hoop op screens of trailer, na de eerste ‘screen’ hoop ik dat sims er in de Sims 4 een beetje uitzien als karakters uit animatie films (bijv Brave)en dan met heel realistisch haar en heel realistische kleding.

 5. ik ben benieuwd op hoe de sims 4 er uit komt te zien want de sims 3 is al best wel echt!! kan niet meer wachten tot de trailer! 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *