Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 op de E3

 photo desims4ope3_zps852f8eb4.jpg

Het gerucht dat De Sims 4 op de E3 zou verschijnen, maar door een pagina van Electronic Arts op de E3 site is het dan nu bevestigd. 11 juni komt De Sims 4 naar de E3, waarschijnlijk zal dit weer rond de klok van 19:00 verschijnen. Als hier meer details over volgen dan zullen wij dit plaatsen.

Bron: E3PressInsider

18 gedachtes over “De Sims 4 op de E3”

  1. Rudy

   De E3 is een soort gaming beurs/expo, waar uitgevers van spellen, bijvoorbeeld EA, nieuwe spellen laat zien aan het publiek. Ik denk dat je het een beetje kunt vergelijken met de Gamescom in Duitsland.

 1. Rudy

  Ik zit me te bedenken. Net gebeurde er weer iets vaags via de Russische EA twitter. Hier werd een tweet gepost met de strekking: ‘Ooit al eens als een Sim gevoeld?’. Dit wekt bij mij sterk de suggestie dat we in De Sims 4 ook echt daadwerkelijk door de ogen van onze Sims kunnen kijken.

  Dit verklaart de tweet, het ”deeper connection with your sims” gedeelte plus dat EA zei dat voor de Sims 4, de ogen heel belangrijk zijn.

  We gaan het afwachten. Ben erg benieuwd!

  1. mitch

   He dat zou best wel eens kunnen!

   Ik zou het zelf wel een leuke functie vinden, omdat ik merk dat als je af en toe even tab gebruikt en om je heen kijkt hoe de omgeving waar je sim zich bevind er nou eigenlijk uit ziet het spel veel interessanter wordt. je kan je beter inleven.

 2. maxxie03

  Ik ben zo benieuwd! Ik hoop op screens of trailer, na de eerste ‘screen’ hoop ik dat sims er in de Sims 4 een beetje uitzien als karakters uit animatie films (bijv Brave)en dan met heel realistisch haar en heel realistische kleding.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>