Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

TheQuxxn: Let’s Play De Sims 3 Exotisch Eiland

10 gedachtes over “TheQuxxn: Let’s Play De Sims 3 Exotisch Eiland”

  1. Rudy

   Ik kijk er bewust nooit meer na, aangezien ik me mateloos stoor aan dat ‘neppe’ overenthousiaste gedrag. ‘Ohmygod, I love it blablablablabla’ Ja, na 2x weten we het wel.. Maar er zijn vast mensen die het heel leuk vinden 🙂

   1. Soeduk

    Haha ik erger me ook mateloos aan haar neppe commentaar! Op een gegeven moment heb ik het geluid maar uitgezet XD. Omdat ik zelf het spel nog steeds niet binnen heb, en het ook nog niet verstuurd is volgens mij:-(, vond ik het leuk om te bekijken om alvast wat beelden te zien. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>