Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland en Wedstrijden

De Sims 3 Exotisch Eiland Winactie van EA!

1045180_621640461187864_846047176_n

 

Om te vieren dat De Sims 3 Exotisch Eiland vandaag in de winkels ligt, hebben we een leuke actie. Op de stranden van Almere, Scheveningen en Zandvoort ligt flessenpost verstopt. In deze flessenpost zitten leuke prijzen (een #Sims strandlaken, een Sims bikini of de game Exotisch Eiland).

Maak dus een tochtje naar het strand, ga opzoek naar de flessenpost en wie weet win jij wel 1 van die prijzen!

Nogmaals: EA Benelux verzorgt deze winactie, wij zijn hiervoor niet aansprakelijk! Veel succes met zoeken!!!

7 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland Winactie van EA!”

    1. maxxie03

      Dat klopt ik denk dat ze wel dingen regelen als releases etc. voor Belgie alleen zulke acties voor Nederland idd jammer als je in Belgie woont maar er zijn zoveel mensen in Nederland die ook niet mee kunnen doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>