Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SN Mededeling: SimsNieuws is verhuist naar een nieuwe Server!

SN

Dag SN’ers,
Simsnieuws is verhuist. Wij staan nu op een nieuwe server. Hopelijk is deze stabieler en misschien nog wel sneller ook dan de oude server. Zoals wel kan gebeuren bij verhuizingen zou het kunnen zijn dat er hier een daar een foutje of een probleem optreedt in de website. Mocht je iets vreemds tegenkomen, dan horen we daar graag van. Ook als je vind dat bepaalde dingen op de website traag (of juist sneller) zijn dan horen we dat graag, zodat we daar naar kunnen kijken.

| SimsNieuws is verhuist: Welkom op de nieuwe Server! |

Een gedachte over “SN Mededeling: SimsNieuws is verhuist naar een nieuwe Server!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>