[UPDATE] Mogelijke hint naar ‘Gaan het maken’ content voor De Sims 3?

SimGuruSmitty plaatste vannacht deze tweet op haar twitter dat ze met iets bezig is voor De Sims 3. Maar zou het mogelijk kunnen zijn dat ze werkt aan een soort van ‘Gaan het maken’ content voor De Sims 3, maar dan via de store? Alles is tegenwoordig in De Sims 3 Store, tot nu toe blijft het gewoon eventjes afwachten tot de nieuwe content online komt. Zodra we meer hier over weten houden wij jullie natuurlijk op de hoogte.

[UPDATE]

 

Ook SimGuruCopeland heeft een foto geplaatst en SimGuruSmitty gementioned. Het begint er op te lijken dat wij waarschijnlijk restaurants kunnen gaan runnen?

Wat zouden jullie er van vinden als er een soort premium materiaal, gericht op ‘gaan het maken’, verkocht zou worden voor De Sims 3 Store?

9 reacties

  1. Had er liever een EP van gezien, aangezien het nu maar ‘één deel van’ is, en naar mijn mening minder uitgewerkt als in een EP.

  2. Ik vind het wel leuk, maar ik denk dat ze er meer aan zouden verdienen als ze er een uitbreidingspakket van zouden maken xxx

  3. JAAA!! Ik was al bang dat zoiets nooit zou komen in de Sims 3!
    Wel erg zonde en jammer dat ze er dan geen uitbreidingspakket van maken maar alleen in de store 🙁 Maar ik ben al blij dat er iets komt dat op ‘Gaan Het Maken’ lijkt 😀
    Alleen ik ben bang dat dit weer veel simpoints kosten 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *