Simlicious: Win De Sims 3 Exotisch Eiland!

ExotischEilandCover

 

Heb jij de Sims 3 Exotisch Eiland nog niet maar wil je hem wel graag hebben? We geven hem weg. Klik snel op “Lees meer…” om te weten te komen hoe je deze kunt winnen.

Hoe doe ik mee?

Simpel, laat een reactie achter op dit bericht. Wat de tekst van dit bericht is mag je zelf bepalen, maar misschien is het leuk om hier een Resort naam te verzinnen voor je eerste resort wat je gaat bouwen met de Sims 3 Exotisch Eiland. Iedereen heeft evenveel kans. Let op: vul onder “E-mail” een echt geldig e-mail adres in. Als je gewonnen hebt en niet binnen 1 week reageert, dan gaat de prijs naar een ander.

Ik woon in België, mag ik mee doen?

Tuurlijk! Woon je in Nederland of België dan krijg je het fysieke spel thuis gestuurd. Woon je in een andere land of ben je op het moment van winnen in een ander land (op vakantie). Dan ontvang je de codes via e-mail.

Wat kan ik nou precies winnen?

Simpel gezegd: de Sims 3 Exotisch Eiland en het Eiland Overleving’s pakket.Zoals hierboven staat zul je ook de echte DVD box ontvangen mits je in Nederland of België woont.

Tot wanneer heb ik de tijd?

Op zondag 14 juli om 23:59 sluiten we de wedstrijd, tot die tijd kun je dus reageren. Op maandag 15 juli zal de winnaar van ons een mail ontvangen.

Reageer dus snel en doe mee!

Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd, je e-maildres wordt niet publiek kenbaar gemaakt en zal na de wedstrijd ook niet gebruikt worden voor promotie doeleinden. 

Ga snel naar de website van Simlicious om mee te doen met deze leuke win actie! SimsNieuws is NIET verantwoordelijk voor deze winactie! 

| Simlicious: Win De Sims 3 Exotisch Eiland! | 

5 reacties

 1. ik wil mijn resort “simming at sea” noemen.
  helemaal tot 5 sterren maken en het mooiste en kleurrijkste zwembad van de omgeving bouwen. 🙂

  1. Uhh, Sandra.
   Ik weet niet of dit voor de wedstrijd is of niet, Maar je moet even naar de site gaan om mee te doen! Want zoals er al bij staat ´Simnieuws is NIET aansprakelijk voor deze winactie´ Dus klik even op de sitelink die onderaan staat!
   Veel succes iniedergeval als je mee wou doen!
   🙂

 2. OMG IK HEB GEWONNEN!!! :D:D:D Ik kreeg net een mail van het team! *o* Ik kan het zelf niet eens geloven! JIPPIIEEE!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *