Film accessoires en Into the future banners

Het blijft maar druk op het twitter account van SimsDomination, waar zij alles op het moment plaatsen van De Sims 3 Film accessoires en Into the future. Dit keer heeft SimsDomination twee banners geplaatst van de twee pakketten. Of het echte banners zijn of

9 reacties

 1. Super! Hopelijk krijgen we in dit pakket verschillende nieuwe film carrières, grote camera’s en de mogelijkheid om sets te bouwen waar we echte films in kunnen opnemen! En die jetpack <33

  1. Ik wacht geduldig af maar als dit de titel is vind ik het wel verschrikkelijk lelijk, is dit uberhaupt wel Nederlands? Haha

  2. Ja,dat is dus niet waar.
   Ik weet dat je dat kunt denken,want The Sims 3 University Life heette De Sims 3 Studententijd,maar deze heet De Sims 3 Vooruit in de tijd.

   Liefs.

  1. Pinguintech zegt zelf het ondekt te hebben in het spel zelf. Dat een voorwerp de toekomstige toekomst heet. Wilt niet zeggen dat de uitbreiding zo heet. En wij NLse fansites krijgen allemaal op dezelfde tijdstip pers berichten, zo ver ik weet is er nog niks binnen gekomen. Tot die tijd: Geduld op de echte naam 😉

 2. Die jetpack ziet er super uit, maar de kapsel vind ik ontzettend lelijk. :S
  Ik weet nog steeds niet wat ik van filmaccessoires moet denken, in accessoirespakketen zit nooit (zover ik weet) nieuwe gameplay. En alleen voor een stel supermanpakken en een cowboyset heb ik het geld niet over. Ik zie wel wat er van komt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *