Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires en Nieuws

Film accessoires en Into the future banners

Het blijft maar druk op het twitter account van SimsDomination, waar zij alles op het moment plaatsen van De Sims 3 Film accessoires en Into the future. Dit keer heeft SimsDomination twee banners geplaatst van de twee pakketten. Of het echte banners zijn of

9 gedachtes over “Film accessoires en Into the future banners”

 1. maxxie03

  Super! Hopelijk krijgen we in dit pakket verschillende nieuwe film carrières, grote camera’s en de mogelijkheid om sets te bouwen waar we echte films in kunnen opnemen! En die jetpack <33

  1. AnsjJ2

   Pinguintech zegt zelf het ondekt te hebben in het spel zelf. Dat een voorwerp de toekomstige toekomst heet. Wilt niet zeggen dat de uitbreiding zo heet. En wij NLse fansites krijgen allemaal op dezelfde tijdstip pers berichten, zo ver ik weet is er nog niks binnen gekomen. Tot die tijd: Geduld op de echte naam 😉

 2. abctje

  Die jetpack ziet er super uit, maar de kapsel vind ik ontzettend lelijk. :S
  Ik weet nog steeds niet wat ik van filmaccessoires moet denken, in accessoirespakketen zit nooit (zover ik weet) nieuwe gameplay. En alleen voor een stel supermanpakken en een cowboyset heb ik het geld niet over. Ik zie wel wat er van komt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>