Origin: De Sims 3 Film Accessoires Registratie beloning

Filmaccessoires12

Waan je op een echte filmset met de Regieset
Heb je net het perfecte decor gebouwd voor een echte Hollywoodklassieker, maar wil je er nog een schepje bovenop doen? Creëer het juiste sfeertje op de set met deze achter-de-schermen-spullen die exclusief verkrijgbaar zijn voor spelers die De Sims 3™ Film Accessoires kopen via Origin. Op een echte filmset zorgen ze er natuurlijk voor dat deze voorwerpen nooit in beeld verschijnen, maar ze zijn essentieel als je de filmdromen van je Sims helemaal waar wilt maken!

• De zon schijnt altijd met de Zonnestraal Vloerverlichting. Dankzij meerdere schijnwerpers kun je het felle zonlicht nabootsen, terwijl de verlichting zelf buiten beeld blijft.
• De juiste belichting is essentieel als je de juiste sfeer wilt creëren op de set. Daarom kunnen Sims die de regie letterlijk in handen willen hebben niet zonder de Zonnestraal Lichtbak, de Professionele Sfeerverlichting en de Wilde Nacht Schijnwerper.
• Zorg dat de Sim die de regie in handen heeft af en toe even uit kan puffen op de comfortabele Barkruk voor Regisseurs.
• De filmset van je Sims zal er nog realistischer uitzien met deFilmrolkist en Filmaccessoires, zoals de klassieke Filmklapper. De camera loopt… en ACTIE!

Wanneer je De Sims 3 Film Accessoires via de site van Origin besteld krijg je daarbij een registratie beloning. Dit keer is de registratie beloning een Filmset met een Regieset. Erg leuk bedacht! Dan kunnen je Sims eindelijk een real life soap beginnen!

| Origin: De Sims 3 Film Accessoires Registratie beloning |

5 reacties

  1. Wel jammer dat dit hele decor net zo bruikbaar is als de gordijnen in het spel. Het zou leuk zijn als dit gebruikt zou kunnen worden in de acteur cariere

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *