NuTech over De Sims 4

De Sims 4

Iedereen heeft wel wat te zeggen over De Sims 4 en wij als fans zijn meer dan nieuwsgierig naar alle beetjes informatie! De Nederlandse Site NuTech.nl heeft ook de mogelijkheid gehad om De Sims 4 te bekijken en schreef het volgende verslag erover.

De Sims-serie trekt verschillende soorten mensen aan: de architecten in spe, alsook de dokters Frankenstein die de meest monsterlijke mensjes maken. NUtech kon alvast kort verkennen wat De Sims 4 voor elke groep spelers te bieden heeft.

In een recent interview met Gamer.nl gaf Ryan Vaughn van Electronic Arts het al aan: de Sims moeten meer emotionele diepgang krijgen en zich natuurlijker gedragen.

In de vorige Sims-games was het mogelijk dat jouw virtuele evenbeeld een nare opmerking plaatst, gevolgd door een welgemeend compliment. Voor dat soort rare stemmingswisselingen is in De Sims 4 veel minder plek.

| Klik hier om verder te lezen |

3 reacties

  1. ja dat heb ik al lang gelezen maar ik snap de laatste zin niet..
    “voor dat soort rare stemmingswisselingen is in de sims 4 veel minder plek”

  2. Ik denk dat ze daar mee bedoelen dat wanneer je in een bepaalde stemming bent je niet alle interacties uit kunt voeren. Dus wanneer je iemand beledigd ben je bijv. humeurig en kun je dus niet iemand een complimentje geven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *