Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Shevens verlaat het SimsNieuws team.

Hallo allemaal,Ik, Shevens, heb een tijdje geleden het besluit genomen om Sims Nieuws te verlaten als een moderator.Jullie zijn de reden dat ik echt een prachttijd heb gehad op Sims Nieuws en ook mijn collega’s waren de allerbeste die ik me kon wensen!Ik zit nu in het vierde leerjaar van de havo en het is nu al heel druk, en omdat het gewoon een heel moeilijk jaar wordt heb ik het nog drukker.Ik heb het heel leuk gehad in de tijd dat ik hier was en ik hoop jullie weer snel te spreken!

Helaas moeten we melden dat Shevens ons team heeft verlaten. Shevens heeft hard voor SimsNieuws gewerkt en veel betekent voor vooral aan onze vertalingen. We willen Shevens heel veel succes wensen met zijn studie dit jaar en met al het leuks waar hij nu tijd voor heeft.

We weten dat het dit jaar erg onrustig is binnen het SimsNieuws team met nieuwe teamleden en het vertrek van teamleden. Maar iedereen heeft het druk en het ene teamlid kan dat beter handelen dan de anderen, dus soms besluiten teamleden voor hun eigen rust om te stoppen met SimsNieuws. Achter de schermen is het best druk! Er zal niks binnen SimsNieuws veranderen, SimsNieuws blijft gewoon bestaan maar jammer genoeg zullen wij het nu zonder Shevens moeten doen. Shevens we gaan je missen en bedankt voor al je werk!

Naar aanleiding van dit nieuws hebben we onze teamleden pagina geupdate, klik hier om te zien wie er in ons team zit.

7 gedachtes over “Shevens verlaat het SimsNieuws team.”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>