SN Vacature: Engels liefhebbers opgelet!

Simsnieuws heeft naast de vele Nederlandse bezoekers ook geregeld Engelse fans op visite en wordt vaak gedeeld door internationale sites. Dit vraagt van ons niet alleen dat we (p)reviews en specials snel af hebben maar ook snel vertaald! Vertalen is een hele lastige en tijdrovende klus waarvoor je heel veel doorzettingsvermogen moet hebben, naast een goede kennis van de Engelse taal natuurlijk want al het vertalen zal van Nederlands naar Engels zijn.

En daar zijn we nu naar op zoek. Naar iemand die niet schrikt van een grote lap tekst en dit goed kan plannen, die snel kan werken en een goede kennis heeft van de Engelse taal.

Ben jij dit? Stuur dan een PM met waarom jij onze vertaler moet worden naar AnsjJ2 en FranSor en wie weet ben jij binnenkort onze vertaler!

5 reacties

  1. Ikzelf ben wel goed in Engels, alleen weet ik niet of ik er echt de tijd voor heb in verband met school.

  2. Ik heb drie jaar in Engeland gewoond en gestudeerd aan de universiteit, en doe nu mijn Master vertalen van Engels – Nederlands. Lijkt me leuk om jullie te helpen, maar weet niet precies hoe ik een privé berichtje moet sturen. Laat maar weten wat jullie ervan denken!

  3. Ik studeer Engelse taal en cultuur en zie dit wel als een uitdaging. Ik heb PM gestuurd

  4. Ik ga de reacties even uitzetten 🙂 Is FranSor vergeten denk ik ! Bedankt voor het enthousiasme tot nu toe! 😀

Reacties zijn gesloten.