[UPDATE] SimCity: Steden van de toekomst te reserveren op Origin

SimCityUitbreiding

 

De allereerste uitbreiding! Ik denk dat ik oprecht mag zeggen dat vele SimCity fans hier misschien wel op hebben zitten wachten. Hopelijk voegen ze in de ’toekomst’ grote landstukken door zodat we meer kunnen bouwen! In ieder geval gaat de Nederlandse versie van de SimCity uitbreiding ‘Steden van de Toekomst’ heten. De uitbreiding zal €39,99 euro gaan kosten en de releasedatum verschijnt binnenkort. Hier onder de beschrijving van de Origin pagina.

Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit?

Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie of laat je een enorme corporatie de omgeving plunderen en vervuilen om de onstilbare consumptiedrang van je Sims te kunnen blijven voeden? Behalve uitbreiding naar de zijkanten, is het ook mogelijk om de hoogte in te gaan met enorme megatorens met meerdere zones. Onderwijs en onderzoek helpen bij het ontdekken van nieuwe technologieën waarmee je steden minder vervuilen, minder afhankelijk zijn van natuurlijke grondstoffen. Ook wordt het dagelijkse onderhoud uitgevoerd door robots, maar daardoor loopt je stad wel het risico op een grondstoffenverslindende aanval door een gigantische robot. Naarmate de bevolking toeneemt, wonen, werken en spelen je Sims steeds dichter op elkaar. Of dat in harmonie en welvaart is of als uitgebuite arbeiders is aan jou.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

·   Bouw de hoogte in—Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten.

·   Corporatieve consumptiedrang tegenover groene utopie—Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.

·   Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden—Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots.

·   Nieuwe ramp—Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!

EXCLUSIEF BIJ RESERVEREN

Je krijgt de content alleen als je de Limited Edition reserveert.

Ruimtetoerisme komt naar SimCity met de Lanceringsarcologie! Verdien extra geld door je Sims op een fantastisch ruimte-avontuur te sturen. Bouw dit splinternieuwe monument en beslis iedere lancering welke delen van je bevolking (goed of slecht) de ruimte in worden geschoten. Sta versteld van het wonderlijke spektakel wanneer je je Sims het onbekende instuurt.

| Origing: SimCity Steden van de Toekomst uitbreidingspakket |

[Update: De releasedatum word 14 november 2013 ]

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *