Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC, De Sims 3 Uitbreidingen en De Sims 3 Vooruit in de Tijd

[Reminder] Aankomende donderdag De Sims 3 Live Broadcast

TS3_EP11_preOrder_NL
Aankomende donderdag is het dan eindelijk zo ver de De Sims 3 Live Broadcast, zoals bij iedere livebroadcast zul je de broadcast hier op de site kunnen bekijken.  Markeer in je agenda 17 oktober om 19:00 als Sims uurtje voor de De Sims 3 Livebroadcast, ze gaan het tijdens deze broadcast onderandere hebben over de ‘toekomst’ werelden.

6 gedachtes over “[Reminder] Aankomende donderdag De Sims 3 Live Broadcast”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>