[Reminder] Aankomende donderdag De Sims 3 Live Broadcast

TS3_EP11_preOrder_NL
Aankomende donderdag is het dan eindelijk zo ver de De Sims 3 Live Broadcast, zoals bij iedere livebroadcast zul je de broadcast hier op de site kunnen bekijken.  Markeer in je agenda 17 oktober om 19:00 als Sims uurtje voor de De Sims 3 Livebroadcast, ze gaan het tijdens deze broadcast onderandere hebben over de ’toekomst’ werelden.

6 reacties

  1. ik weet niet wat het is, na de sims 3 exotisch eiland ben ik er een beetje op uitgekeken. ik heb film accesoires ook niet gekocht en normaal koop ik alles op de releasedag zelf…

        1. Ja klopt want net zoals gta 4 heb ik ook geen zin meer om te spelen want gta 5 is uit xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *