Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Previews en De Sims 3 Vooruit in de Tijd

SN preview: De Sims 3 Vooruit in de Tijd

IntotheFutureBanner

Jullie hebben al mijn persoonlijk en De Sims 4 verslag van Gamescom kunnen lezen en AnsjJ2 haar persoonlijk verslag van de speelsessie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd is onlangs online gekomen. Dan is het nu tijd om inhoudelijk op het spel in te gaan. De Sims 3 Vooruit in de Tijd is zo’n groot pakket dat we in deze preview niet alles kunnen behandelen maar ervoor hebben gekozen om drie onderwerpen uit te diepen: Een eerste impressie van de toekomst, jouw effect op de toekomst en Plumbots.

|SN preview: De Sims 3 Vooruit in de Tijd|

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *