EA Persbericht: Uitbreidingspakket SimCity Steden van de Toekomst vanaf nu verkrijgbaar!

UITBREIDINGSPAKKET SIMCITY STEDEN VAN DE TOEKOMST NU VERKRIJGBAAR

SCEP1_Launch_02_GreedCity

Bouw de stad van de toekomst met geloofwaardige, futuristische technologie en gigantische Megatorens en vernietig alles met een nieuwe ramp

SCHIPHOL-RIJK – 14 november 2013 – Hoe ziet de toekomst eruit? Bouw het vandaag nog! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt aan dat het uitbreidingspakket SimCity™: Steden van de Toekomst* vanaf vandaag via Origin te downloaden is voor de pc en Mac. SimCity: Steden van de Toekomst biedt ruim twee miljoen spelers wereldwijd de kans om alle aspecten van hun steden een zetje de toekomst in te geven. Dankzij geloofwaardige, toekomstige technologieën laat je de droom van een futuristische stad werkelijkheid worden. Nieuwe Megatorens, nieuwe stadsspecialisaties, nieuwe futuristische technologie en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen.

SCEP1_Launch_03_Robot

“Megatorens, futuristische technologie en de strijd tussen Groen en Gewetenloos graaien vormen de basis van een gloednieuwe ervaring in SimCity: Steden van de Toekomst,” zegt Patrick Buechner, algemeen manager, Maxis Emeryville. “Het uitbreidingspakket verandert de manier van spelen radicaal omdat je problemen uit de toekomst met geloofwaardige futuristische technologie moet oplossen. Maar die technologie heeft een prijs. Voor de schone, utopische wereld van De Academie is een rijke beroepsbevolking vereist met een hogere levensstandaard. OmegaCo levert werkelijk bakken met geld op, maar dat eist wel zijn tol van je Sims omdat de fabrieken je natuurlijke bronnen uitputten en omzetten in schadelijke vervuiling. De uitdaging is groter dan ooit tevoren omdat de wereld het je ontzettend lastig maakt. De stad van de toekomst ligt op je te wachten en jij bepaalt welke vorm deze aanneemt.

SCEP1_Launch_04_Fusion

SimCity: Steden van de Toekomst is een compleet nieuwe manier om de ultieme stadsimulatiegame te spelen. Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie onder toezicht van De Academie, of laat je de enorme corporatie OmegaCo vervuilen en natuurlijke grondstoffen uitputten om gigantische winsten te maken? In deze nieuwe specialisaties is een belangrijke rol weggelegd voor enorme Megatorens die letterlijk boven de rest van je stad uittorenen. Met de juiste balans worden Megatorens zelfvoorzienende betonnen reuzen die in alle behoeften van de Sims die erin wonen voorzien. Als je hebt besloten of je Sims samenleven in harmonie of als uitgebuite arbeiders, kun je chaos laten uitbreken door een splinternieuwe ramp te ontketenen die exclusief werd ontwikkeld voor dit uitbreidingspakket.

De basisgameSimCityis verkrijgbaar voor Mac en pc en is ontwikkeld door Maxis. Het basisspel en het uitbreidingspakket zijn compatibel met versies op andere computersystemen, dus iedereen kan met elkaar op dezelfde server spelen, ongeacht of je op pc of Mac speelt. Ben je in bezit van SimCity: Steden van de Toekomst? Dan kun je spelers in dezelfde regio die niet beschikken over het uitbreidingspakket toch laten meegenieten van futuristische voordelen. Sinds de release in maart zijn er in SimCityacht  belangrijke updates doorgevoerd op het gebied van de basissimulatie en gamecontent. Ook zijn er extra functies toegevoegd, zonder bijkomende kosten.

SimCity: Steden van de Toekomst is nu wereldwijd beschikbaar voor pc en Max enheeft een PEGI leeftijdsclassificatie van 7+ ontvangen. Ga voor meer informatie naar www.SimCity.com/nl_NL.

*Basisspel SimCity vereist om te spelen.

Over Maxis

Maxis werd opgericht in 1987 en is nu een label van Electronic Arts, met studio’s in Emeryville, RedwoodShores en Salt Lake City. Het bedrijf heeft een aantal van de meest populaire spelreeksen ter wereld bedacht, zoals SimCity, Spore™ en De Sims™, wat een van de bestverkochte reeksen in de gamegeschiedenis is. Maxis-games staan garant voor diepgaande simulatie met veel ruimte voor de creativiteit van de speler en unieke, genrebepalende gameplay.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldleider op het gebied van digitale interactieve entertainment. Het bedrijf levert games, content en online diensten voor op internet aangesloten spelconsoles, persoonlijke computers, mobiele telefoons en tablets. EA heeft meer dan 300 miljoen geregistreerde spelers in ruim 200 landen. In het fiscale jaar 2013 heeft EA een GAAP-nettowinst van $3,8 miljard behaald. Vanuit het hoofdkwartier in Redwood, Californië is EA bekend geworden vanwege een brede portefeuille aan veelgeprezen kaskrakers van hoge kwaliteit, zoals De Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Needfor Speed™, Battlefield™ en Mass Effect™. Meer informatie over EA is beschikbaar op www.ea.com/nl.EA SPORTS, De Sims, Needfor Speed, Mass Effect en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. en zijn dochterondernemingen. John Madden, NFL en FIFA zijn eigendom van de betreffende eigenaren en worden met toestemming gebruikt.

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *