Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Store: De eerste aanwijzingen (De nieuwe items en wereld)

Gisteren is er een melding geplaatst dat wij binnenkort iets nieuws kunnen verwachten in de Sims 3 Store! SimGuruCopeland heeft gisteren een aantal screens geplaatst via zijn Twitter. Wellicht is het een wereld met een aantal Items! Ik ben kei benieuwd wat er gaat komen! Jij ook?

2 gedachtes over “Sims 3 Store: De eerste aanwijzingen (De nieuwe items en wereld)”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>