Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

The Sims 3 Roaring Heights: Broadcast vanavond 19:00

De afspraak die wij hadden vast gesteld in een ouder bericht om de live chat te verbinden, gaan we waar maken! Je kan vanaf vanavond de live chat over de nieuwe, prachtige wereld hier volgen. De Engelse communicatie voor de waarnemende Nederlandse ogen kunnen vanavond rond de tijdstip 19:00 de chat online verwachten.

Ben jij op dat moment een grote pechvogel en kan je de live chat niet volgen? Niet getreurd, er wordt uiteraard een verslag gemaakt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>