Winnaar van de Uitdaging van de Maand Januari

Uitdaging van de Maand

“Een gelukkig nieuwjaar! En, wat zijn jouw goede voornemens?” Je zult die zin hoogstwaarschijnlijk al gehoord hebben. Wat het antwoord is, dat mag je zelf bedenken. Ga je echt een maand lang zwoegen in de sportschool om het idee te geven dat je dit jaar wel goed begonnen bent? Veel mensen doen het, maar niet iedereen doet hier aan mee. Sterker nog, er zijn zelfs Sims die dit jaar gekozen hebben voor ‘slechte voornemens’!

Het heeft even geduurd maar we hebben een winnaar! Klik snel verder om te zien wie dat is.

De winnaar is Koen! Want een buurman die ervoor zorgt dat een leuke middag in duigen valt door regen omdat hij geen gezelligheid wil, is natuurlijk wel een heel goed slecht voornemen! Zie hier zijn screens en verhaal.

Uitdaging van de Maand

De familie Grisby is aan het genieten van het mooie, zonnige weer.

Uitdaging van de Maand

Maar ik, de buurman, heb een hekel aan gezelligheid

Uitdaging van de Maand

Dus daar ga ik iets aan doen.

Uitdaging van de Maand

‘Nee, het regent. Nu is heel onze dag verpest!’

Uitdaging van de Maand

Mijn taak is voltooid.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *