Simsnieuws 5 jaar!

Time flies when you’re having fun! En wat een time is het geweest. SimsNieuws begon 5 jaar geleden als Sims 3 Nieuws maar al snel merkten we dat dit de lading niet meer dekte want iedereen, het team maar ook de bezoekers, was niet enkel fan van De Sims 3 maar van alle De Sims spellen. En al snel veranderde de naam van de site naar SimsNieuws.

SimsNieuws is altijd de plek waar mensen niet alleen het nieuws omtrent De Sims en EA konden lezen maar waar iedereen zijn creativiteit kwijt kon en zich thuis kon voelen. Het verbaasde mij keer op keer hoe vriendelijk en vaak zelfs lief onze bezoekers voor elkaar zijn. Zeker in de babbelhoek op ons forum kon iedereen zijn verhaal kwijt en werd hij of zij altijd gesteund. Zo zie ik SimsNieuws en hoop ik dat SimsNieuws nog een flinke tijd zal zijn, een plek waar iedereen zijn ei kwijt kan of dit nou in een verhalende vorm is door middel van screens of een dagboek of gewoon in een berichtje.

Met dit kleine berichtje wil ik iedereen bedanken, zonder jullie was SimsNieuws er nooit geweest. Met iedereen bedoel ik niet alleen de bezoekers maar ook het team want wat verzetten die soms een hoop werk! Het lijkt misschien niet veel werk maar de toewijding die de vrijwilligers van SimsNieuws vertonen is zo bijzonder. Leden en vrijwilligers, dank jullie wel want met elk bericht, tip, nieuwtje of topic bouwen we allemaal elke dag weer aan SimsNieuws. Op naar de volgende 5 jaar?

19 reacties

 1. Ik ben hier ong. Al 2 jaar en ik vind het een super gezellige site! Iedereen die van de sims houdt komt hier en uit zijn creativiteit en de mensen bewonderen het altijd! Ik voel me hier altijd erg op gemak en als simsfan voel je je hier thuis!

  Ik hoop dat simsnieuws nog veel jaren kan bestaan!

  Gefeliciteerd simsnieuws!! πŸ˜€

 2. ik zit hier al bijna zo’n 5 jaar en heb zeker veel plezier beleefd hier!

  Ik hoop ook dat SN nog vele jaren kan bestaan!
  Gefeliciteerd SN! πŸ™‚

 3. Ik zit hier al ongeveer zo’n vier jaar! (niet op forum dan)
  En ik hoop ook dat SN nog vele jaren kan bestaan! πŸ˜€
  Feli!

  1. Eigenlijk vond ik het forum pas, nadat ik info zocht over na middernacht, en pas een jaar later had ik een account aangemaakt XD

 4. Oh, dan zit ik hier ook al bijna 5 jaar. De tijd is echt voorbij gevlogen als je het mij vraagt. Gefeliciteerd SN en nog vele jaren!

 5. dan zit ik hier ook al 2 jaar :O
  en telkens vond ik het leuk om die verhalen te lezen πŸ˜€
  gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan!

 6. Ik heb deze site uiteindelijk eens gevonden toen ik info zocht over de sims 3 levensweg omdat ik die wou bestellen. Nu ben ik ook helemaal gek op dagboeken en kijk steeds of er nieuwe updates van zijn! XD

  Gefeliciteerdd SN!

 7. Wat te gek dit! Ik heb een geweldige tijd gehad op de site en forum de afgelopen jaren. Inmiddels heb ik een kleine Sims pauze genomen om op school te focussen maar ik kan niet wachten tot ik weer fanatiek kan spelen!

 8. 5 jaar alweer? Ik kwam op SN terecht toen in iets wou weten over WA en maakte me toen ook lid van het forum. Sinds 2012 ben ik pas actief geworden op het forum. Gefeliciteerd SimsNieuws!!!

  1. Haha, grappig dat jij ook hebt gereageerd Froos. Ik heb geen account dus nu kan ik gelijk even iets zeggen wat ik al heel lang wil maar t telkens vergeet…. πŸ™
   Maar ik weet niet of je m’n reactie al had gelezen, dat ik weg ben van sommige
   dagboeken ^^ Maar was ik dus ffe wil zeggen: IK BEN OOK ECHT SUPER WEG VAN ETHAN EN TANIA!!! Dus al die tijd was ik al een stille lezer… πŸ™‚ Maar… wanneer komt er weer een nieuwe up?

   Grapjee, dit is nu wel een hele lange post maar gewoon even dat je t weet! πŸ™‚

    1. Ja, weet ik eigenlijk ook niet… πŸ˜‰ Ik denk dat ik r niet echt de tijd voor heb. Ik ga zegmaar naar SN op dagboek te lezen en dan ga ik slapen na een tijdje enz.. en anders lees ik altijd even tussen mn huiswerk als ik er even genoeg van heb. πŸ™‚ Maar ik denk dat ik binnenkort ook wel us ffe een account ga aanmaken… πŸ˜‰

   1. Dank je Nike-je. Altijd gezellig die stille lezers πŸ™‚ Nieuwe update staat al on-line πŸ˜‰ Gewoon lid maken van het forum hoor. Dan kunnen we nog eens met SN 5 jaar vooruit in de tijd πŸ˜‰ Ik begon ook heel voorzichtig totdat ik de smaak te pakken had πŸ™‚

 9. Ik zit ook al een tijdje op Simsnieuws. Alleen eerst op een ander account, maar die had ik een lange tijd niet meer gebruikt. Dus had ik weer een ander aan gemaakt. Maargoed, ik vind Simsnieuws helemaal geweldig!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *